Glas Javnosti

KLASIČNO ZAMAJAVANJE: Pričom o vazdušnim balonima i vanzemaljcima ODVLAČI SE PAŽNJA sa istraga oko Severnog toka

Svet
Autor: Glas javnosti/Sputnjik

Bivši saradnik američke obaveštajne službe i uzbunjivač Evdard Snouden, koji je u međuvremenu dobio ruski pasoš, smatra da panika zbog mogućnosti da su leteći objekti oboreni iznad SAD i Kanada povezani sa vanzemaljcima ima za cilj da odvuče novinare od istraživanja eksplozija na gasovodima „Severni tok“.
Snouden kaže da bi voleo da su oni povezani sa vanzemaljcima, ali nisu.


„To je samo stara, veštački izazvana panika koja garantuje da će se novinari baviti besmislicama oko vazdušnih balona, a ne budžetom ili eksplozijama (tipa ‘Severni tok’ )“, napisao je on na Tviteru.


Podsetimo, Američki novinar Simur Herš je ranije objavio tekst o svojoj istrazi eksplozija na gasnim magistralama „Severnog toka“.

U članku Herš navodi da su američki ronioci tokom vojnih vežbi NATO-a „Baltops“ na leto 2022. godine pod cevovode „Severnog toka“ postavili eksploziv, koji su tri meseca kasnije aktivirali Norvežani.
Pentagon i Bela kuća su saopštili da SAD nemaju veze s tim a Stejt department je pozvao da se veruje stavu Amerike.


Takođe, šef Američke komande vazdušno-kosmičke odbrane (NORAD) za sever, general Glen Van Herk, izjavio je, posle niza obaranja neidentifikovanih objekata, da se ne isključuje mogućnost i da su u pitanju vanzemaljci ili neko drugo objašnjenje.

Zvanična predstavnica Bele kuće Karin Žan-Pjer je u međuvremenu izjavila da ti objekti nemaju veze sa vanzemaljcima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR