Glas Javnosti

KEJT MIDLTON U PRAZNIČNOM RASPOLOŽENJU! Vojvotkinja ukrasila Vestminstersku opatiju i poslala VAŽNU PORUKU (FOTO+VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton, priprema dom za nadolazeće praznike, a fotografije na kojima pomaže u ukrašavanju velike crkve u Londonu, oduševila je sve.

Vojvotkinja od Kembridža dan pre snimanja svečanog koncerta provela je u Vestminsteru ukrašavajući velike jelke- koje je donirala kraljica iz parka u Vindsoru - aranžirajući vence koje je doniralo Kraljevsko hortikulturalno društvo.

Na fotografijama koje je podelila Kensingtonska palata vidi se kako Kejt ima "osmeh od uva do uva" u svom jarko crvenom Miju Miju džemperu, koji je obukla kako bi zajedno s maršalicom opatije Leticijom Edvards pričvrstila ukrasne trake na nekoliko božićnih jelki raspoređenih po prostoru.

Nakon što je završila s postavljanjem božićnih dekoracija, vojvotkinja je sela kako bi snimila posebnu poruku i najavila svečani koncert - "Royal Carols: Together at Christmas" - koji će britanska televizija emitovati za Badnje veče.

U poruci, Kejt se zahvalila onima koji su dali sve od sebe i pomogli tokom pandemije:

- Želeli smo da kažemo veliko hvala svim tim neverovatnim ljudima koji su podržali svoje zajednice. Takođe smo želeli da prepoznamo one čije su borbe možda bile manje vidljive.

- Prošli smo kroz tako mračno vreme. Videli smo toliko izazova. Izgubili smo naše najmilije. Videli smo naše radnike na prvoj liniji pod ogromnim pritiskom. I takođe smo bili emocionalno i socijalno udaljeniji i izolovani jedni od drugih. Pretpostavljam da smo kroz tu razdvojenost takođe shvatili koliko smo potrebni jedni drugima i kako nam dela dobrote i ljubavi zaista mogu doneti utehu i olakšanje u trenucima nevolje - rekla je iskreno Kejt, prenosi britanski Hello.

Princeza je potom otkrila gde je ona nalazila način da se opusti tokom pandemije:

- Muzika mi je bila toliko važna tokom pandemije, koliko mislim da je bila i mnogim ljudima. Nadam se da uživate sa svojom porodicom i prijateljima. Želim vam srećan Božić i Novu godinu."

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR