Glas Javnosti

KANIBAL NA SLOBODI! Hteo da siluje i pojede devojčicu, a sad smešten pored dečijeg igrališta

Svet
Autor: Glas javnosti

Osuđeni psihopata i manijak bio je u engleskom zatvoru nakon što su ga osudili 2014. Nakon tri godine prebacili su ga u Ameriku čije državljanstvo takođe ima. Sad su ga pustili iz ustanove za seksualne prestupnike.

Dale Bolinger (65) pokušao se naći s devojčicom (14) s kojom se pre toga dopisivao. Kupio je sekiru i planirao ju je silovati, ubiti i pojesti. Trebali su se naći na željezničkoj stanici u engleskom Kentu. Srećom, devojčica se nije pojavila.

Dejl, otac troje dece i medicinski brat, zbog tog slučaja iz 2014. godine dobio je devet godina zatvora. I pre toga je bio u zatvoru, 2003. godine, nakon što je zlostavljao 12-godišnjakinju.

Sad je na slobodi, ekskluzivno doznaje britanski Mirror.

Osuđeni zlostavljač i psihopata bio je tri godine u britanskom zatvoru nakon čega su ga prebacili u Sjedinjene Američke Države, čije državljanstvo takođe ima.

Stavili su ga u psihijatrijsku ustanovu za seksualne prestupnike u Nebraski. 

Sad je na slobodi. 

- Je li vam žao? - pitali su ga novinari.

- Od*ebite i umrite - odgovorio im je.

Smestili su ga u kuću koja je samo nekoliko metara od dečjeg igrališta u saveznoj državi Pensilvaniji.  

Cimer mu je takođe seksualni prestupnik, Martin Heron (44), piše Mirror.

- Ovo je jezivo. Znam da i seksualne prestupnike negde moraju smestili, ali baš blizu dečjeg igrališta?! - ogorčen je otac dvoje djece što su mu u komšiluk stavili psihopate.

- Policija dobro zna gde je gospodin Bolinger i on je pod prismotrom - pokušao je zamenik šerifa smiriti stanovnike Pensilvanije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR