Glas Javnosti

KAKVA VEST: Bivši japanski ministar se izvinio nevakcinisanima

Svet
Autor: Glas javnosti

Bivši ministar unutrašnjih poslova Japana Kazuhiro Haraguči izvinjava se nevakcinisanim: „Bili ste u pravu, vakcine ubijaju milione naših najmilijih“

Ranije ove nedelje, ogroman broj japanskih građana izašao je na ulice da protestuje protiv zločina protiv čovečnosti koje su počinile globalističke organizacije kao što su Svetska zdravstvena organizacija (SZO) i Svetski ekonomski forum (VEF) tokom pandemije.

Tokom uvodnog govora na protestima, Haraguči je uputio snažno i emotivno izvinjenje za ogroman broj smrtnih slučajeva koji se sada dešavaju kao rezultat smrtonosne mRNA.
Haraguči je počeo tako što se bavio tugom i gubitkom koje su osetile porodice koje su izgubile voljene osobe koje su primorane na ubod COVID-a. Sa dubokim osećajem iskrenosti, izrazio je saučešće i preuzeo odgovornost za propuste onih koji su na vlasti. „Izvinjavam se svima vama. Toliko ih je umrlo, a nije trebalo", rekao je on.



Thelibertibeacon.com izveštava: Jedna od ključnih tačaka u Haragučijevom govoru bila je njegova kritika zabrane Ivermektina, leka koji je razvio dr Satoši Omura, za koji je verovao da je mogao da igra značajnu ulogu u borbi protiv pandemije. Haraguči je doveo u pitanje motive zabrane, sugerišući da su ekonomski interesi prioritet u odnosu na javno zdravlje. "Zašto? Zato što su jeftini. Oni to ne žele jer će ometati prodaju vakcina“, tvrdi on. Ova izjava izazvala je glasan aplauz publike, od kojih su mnogi smatrali da je korporativni profit imao prednost nad ljudskim životima.
. . .
Haraguči je bio posebno strastven zbog pokušaja da se ućutkaju oni koji dovode u pitanje trenutnu politiku i vladine akcije. On je ispričao nedavni incident u kojem mu je zabranjeno da govori na Kanalu 3 nakon intervjua sa njegovim predsednikom. „Pre neki dan sam razgovarao sa predsednikom Kanala 3 i bio sam zabranjen. Pokušavaju da utišaju naše glasove“, naveo je on. Ovaj pokušaj da se cenzurišu glasovi neslaganja istakao je kritičku zabrinutost za slobodu govora i izražavanja. Haraguči je pozvao publiku da ostane uporna u svojoj odluci, rekavši: „Oni pokušavaju da blokiraju našu slobodu, naš otpor, našu moć. Ali nikada nećemo izgubiti.”

U zaključku svog govora, Haraguči je uputio poziv na akciju. On je pozvao narod da bude ujedinjen u osporavanju vlade i njenih spornih odluka. „Hajde da svrgnemo ovu vladu“, rekao je on, naglašavajući potrebu za promenom i odgovornošću. On je pozvao zakonodavce da nastave da se bore za živote i slobode ljudi, „Hajde da to i ostvarimo“, zaključio je.

Glas javnosti / Institut za političku ekonomiju

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR