Glas Javnosti

KADIROV: Zapadna pomoć koja stiže u Ukrajinu služi za pranje novca

Svet
Autor: Glas javnosti

Lider Čečenije Ramzan Kadirov optužio je Zapad i Kijev da vojnu pomoć koja se izdvaja za Ukrajinu zvaničnici ovih zemalja koriste za pranje novca. On je izjavio da niko ne treba da se brine zbog čestih vesti o nekakvoj novoj pomoći kijevskom režimu, jer, kako je kazao, do krajnje tačke na frontu stigne svega 15 odsto čitave podrške.

"Radi se o funkcionalonoj šemi pranja novca", napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Umesto zabrinutosti zbog pompeznih izjava o svestranoj podršci Zapada Ukrajini, trebalo bi obratiti pažnju na činjenicu da je Zapad potcenio Rusiju, te da, iako šalje novčanu, vojnu ali i drugu pomoć, NATO nije uspeo da slomi Rusiju.

"Svetski moćnici su još pre godinu dana potcenili našu zemlju. Verovali su da su Rusiju praktično iznutra upropastili pseudoliberalni provokatori – agenti Zapada. A danas ceo NATO blok snabdeva Kijev oružjem i šalje svoje borce pod izgovorom takozvanih stranih plaćenika, ali oni ipak ne mogu da prevagnu situaciju u svoju korist. Zamislite samo: angažovao se ČITAV NATO BLOK, ali ipak ne mogu da učine ništa!", napisao je Kadirov.



Dodao je da pažnja mora biti usmerena na novopripojene regione u kojima se aktivno vode borbe.

"Borba se sada odvija na teritoriji Rusije", objasnio je, dodavši da, pošto su građani ovih teritorija poželeli da uđu u sastav Ruske Federacije i odbrane se od "satanizma ukrajinskih i natovskih nacionalista", ne treba govoriti ni o kakvim pregovorima.

"Moramo uništiti sataniste u centru Kijeva! Moramo udarati na glavnog zaštitnika i agitatora ove gnusne ideologije – Zelenskog", izjavio je lider Čečenije.

"Mi ratujemo protiv satanizma i svih njegovih najgorih manifestacija. Znate o čemu pričam, neću sve da nabrajam. Ta činjenica je izvor naše duhovne snage. Ovakav duh je nesalomiv!"

Kadirov je priznao da u Ukrajini, nažalost, gine stanovništvo, ali je naglasio da se to dešava jer su Ukrajinci odlučili da ginu džabe radi ne svojih, već interesa Zapada, koji propagira LGBT parade i održava ih u prisustvu dece.

Ukrajina se ne bori za svoje tradicionalne, nacionalne vrednosti, objasnio je, i zbog toga je ovu "Sodomu i Gomoru stigla Božija kazna".  "Danas se ovaj sveti mač kazne koji je usmeren protiv Kijeva nalazi u rukama Rusije", zaključio je Kadirov.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR