Glas Javnosti

KAD IZAZOV NA ŽURCI POĐE NAOPAKO: Zbog pokušaja krađe zastave zaljubljenik u nacizam upucao devojku (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Bizaran slučaj stiže nam iz grada Hanter koji se nalazi u američkoj državi Oklahoma, gde je 26-godišnja neimenovana devojka povređena nakon što je izazov na žurci na kojoj je bila pošao po zlu.

Kako prenose američki mediji, ona je nešto nakon tri časa posle ponoći pokušala da iz dvorišta Aleksandra Fistera ukrade nemačku zastavu, ali ju je Fister osujetio pucajući na nju sa leđa, bez upozorenja. 

Srećom po devojku, iako je Fister ispalio nekoliko metaka iz poluautomatske puške, nije pogodio nijedan vitalan organ, pa je očekivano da se u potpunosti oporavi. Fister je u međuvremenu uhapšen, i čeka suđenje pod optužbom za napad smrtonosnim oružjem sa namerom da ubije, a pred sudom bi trebalo da se pojavi 9. jula.

Kako prenosi lokalni radio reči jednog njegovog suseda, zastave su se na njegovoj kući nalazile oko godinu dana, ali su i nekoliko puta bile kradene. Takođe, Fister je imao običaj da obuče crnu uniformu sa crvenom trakom za ruku na kojoj je naslikana ozloglašena svastika, simbol nacističke Nemačke. 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR