Glas Javnosti

JOŠ JEDAN GAF DONALDA TRAMPA: Izmišljen je lek za AIDS! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Oni su najbolji, najpametniji najgenijalniji ljudi. I smislili su vakcinu za AIDS, je tačno preneta izjava predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

Ipak, veoma brzo je postala hit na društvenim mrežama, jer je zapravo netačna i dodata je na listu kao još jedan u nizu gafova prvog čoveka SAD.

Na konferenciji za medije o policijskoj reformi, hvaleći se o velikom napretku u vezi sa pronalaskom vakcine protiv virusa korona, Tramp je novinarima rekao kako američki naučnici i lekari rade na vakcini protiv tog virusa i kako veoma brzo napreduju.

Dodao je kako se radi o nekima o najboljih, najpametnijih i najgenijalnijih ljudi, dodajući kako su u prošlosti stvorili i neke druge vakcine poput one protiv AIDS-a.

- Oni su najbolji, najpametniji najgenijalniji ljudi. I smislili su vakcinu za AIDS. Kao što znate, puno je stvari, različitih komponenti… ali lek za AIDS… AIDS je bio smrtna presuda, a sada ljudi žive s tim uz tablete. Neverovatno - rekao je Tramp.

Ipak, činjenica je da vakcina protiv AIDS-a ne postoji. Tramp je svoju grešku možda i shvatio, jer je nedugo posle prvobitne izjave, govorio o lekovima i tabletama za ljude koji boluju od AIDS-a.

Kako god bilo, Tramp je još jednom pokazao da je nepresušna tema društvenih mreža.

(izvor:Blic)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR