Glas Javnosti

JEZIVO! UBIO OCA DECE NA PRAVDI BOGA: Ljubavnik bivše supruge PUŠKOM na kućnom pragu presudio NESREĆNOM ČOVEKU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Teksašanin Kajl Kurt ubio je oca dece sa kojima je živeo sa njihovom majkom, kada je Čed Rid došao pred vrata i započeo žustru raspravu oko starateljstva.

Na snimku se vidi kako Kajl Karut otvara vatru na Čeda Rida nakon što su se njih dvojica sukobili i rvali oko puške u Laboku u Teksasu.

Međutim, policija još nije optužila Karuta za ubistvo, a njegovi advokati tvrde da je to bilo opravdano ubistvo i izvršeno u samoodbrani.

Rasprava koja je dovela do pucnjave 5. novembra bila je usmerena na spor oko starateljstva nad decom Čeda Rida i njegove bivše supruge Kristine Rid.

Preko svog advokata, udovica Čeda Rida Dženifer Rid objavila je izjavu zajedno sa snimkom koji pokazuje trenutak kada je njenog 54-godišnjeg muža pucao i ubio Karut, navodno novi dečko Kristine Rid.

U izjavi pod zakletvom, Dženifer Rid je od tada optužila Kristinu Rid i Kajla Karuta da su učestvovali u „zaveri za napad i/ili ubistvo Čeda tog dana“ i tvrdi da je Čad pretio da će razotkriti Karutovu aferu sa Kristinom.

Ona je rekla da je Karut već bio u braku sa sudijom En-Mari karut, koja je sudija 72. okružnog suda u okruzima Krozbi i Labok, i da je Čad Rid pretio da će razotkriti aferu.

Snimak, koji je snimila Dženifer Rid iz automobila parkiranog na ulici ispred kuće Kajla Karuta u Južnom Laboku, prikazuje Čeda Rida kako se svađa sa bivšom ženom i Karutom.

Advokat Kajla Karuta, čoveka koji se vidi na video snimku koji snima Čeda Rida, citirao je Doktrinu zamka u odbranu svog klijenta, rekavši da je ubistvo bilo „opravdano ubistvo”.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP