Glas Javnosti

JEZIVO! PONELA GA SERIJA! Gledao BREAKING BAD pa iskasapio oca petoro dece, a leš polio kiselinom! (FOTO+VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Tinejdžer, nakon što je odgledao hit dramu "Breaking Bad" (Čista hemija) ubio je nožem oca petoro dece posle čega je pokušao uništiti telo. Sudi mu se za ubistvo

Džordž Knajt, rekao je na sudu da je inspiraciju dobio iz američke krimi serije, posle čega je bodež zabio, 16 cm duboko, u lobanju Stefana Čapmena. 

Prisetivši se epizode iz prve sezone, devetnaestogodišnjak je ukrao komšiji kantu za smeće, gde je stavio telo ubijenog, dodavši deset boca sumporne kiseline. 

U daljim sličnostima sa pomenutnom serijom, Džordž je koristio kiseline za kućnu proizvodnju amfetamina u Kentu, rekao je sudija, a preneo The Sun. 

Takođe je koristio ime glavnog lika Valtera Vajta, koji je isto pravio amfetamin, kao lozinku za DVLA nalog. Sud u Kentu rekao je da je život tinejdžera "čudniji od fikcije", a sudija je ubistvo i njegovu pozadinu opisao kao "krajnje uznemirujuću".

Policija u Kentu, objavila je video, koji je Knajt snimio nekoliko sati posle počinjenog zverskog zločina.  Knajt, inače bilder i ljubitelj borbe u kavezu, počinio je ubistvo 38-godišnjeg Čapmena 23. oktobra prošle godine, nakon čega je otišao na žurku sa svojim prijateljima. Telo Čapmena pronađeno je dva dana kasnije.  Kako se navodi u detaljima istrage, Kent i Stefan se poznaju od ranije, naime, Kent je od ubijenog kupio kokain u vrednosti od oko 2.800 evra.  Tinejdžeru je, nakon hapšenja, u krvi pronađeno čak 13 droga, uključujući kokain, amfetamin, ekstazi, zanak, diazepam i koktel steroida. 

Njegova devojka, rekla je tokom suđenja, da je Džordž bio fasciniran noževima, dok ga je otac opisao kao "ekstremno divljeg".

- Ovaj slučaj smatram krajnje uznemirujućim. Imam ozbiljnu zabrinutost zbog nivoa opasnosti koju ovaj dečko predstavlja zajednici - rekao je sudija.  Suđenje je zakazano za septembar i pod budnim je okom javnosti. 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR