Glas Javnosti

JEZIVE SCENE U KUĆI OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO MALE MEDLIN: Pronađen dečiji kupaći i 8000 slika zlostavljane dece!

Svet
Autor: Glas javnosti

Kod Kristijana Bruknera, osumnjičenog za smrt Medlin Mekejn pronađen je kupać kostim za devojčice i 8.000 fotografija zlostavljane dece.

 

Brukner se trenutno nalazi u samici u Nemačkom zatvoru. NJegov advokat Fridrih Fulšer rekao je da je razgovarao sa osumnjičenim i da je on negirao umešanost u zločin. U njegovom domu prona]en je USB sa hiljadama fotografija dece i dečja odeća.

Osim ovoga u napuštenom domu pronađene su i kosti uginulog psa. Na pitanje novinara da li je Brukner umešan u zločin Medlin Mekejn, njegov advokat je rekao da je poricao. U Portugalu, gde je Medlin i nestala, prijatelji roditelja devojčice optužili su nemačku policiju da su "igrali igru".

Oni su ih optužili da nisu otkrili dokaze koji su ukazivali na to da je devojčica mrtva, iako su znali. Nemački tužilac je potvrdio da su oni samo saopštili tužnu vest roditeljima, ali da nisu objasnili kako je do toga došlo.

Brukner bi mogao da izađe iz pritvora 17. jula, ukoliko Evropski sud pravde poništi njegovu umešanost za silovanje  Amerikanke u letovalištu u kojem je Medlin nestala u maju 2007. godine kada je imala tri godine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR