Glas Javnosti

JEZIVA SMRT dečaka od pet godina: Komšija mu PUCAO U GLAVU (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Samo dan pre nego što će izgubiti dete jer mu je komšija pusao u glavu, otac deteta je večerao i pio pivo sa ubicom, ne sluteći da se sprema tragedija na koju ništa nije ukazivalo.

Dečak, Kenon Hinant, je ubijen kada ga je pomahnitali komšija Sesoms uhvatio da se igra napolju sa sestrama u vreme popodnevnog odmora, uperio mu pištolj u glavu i pucao.
Uhapšen je sutradan i stavlja mu se na teret ubistvo prvog stepena, a porodica dečaka je još u šoku.

Kenonov otac Ostin izjavio je za "ABC News" da je Sesoms njihov komšija već osam godina. Rekao je da su uvek bili srdačni jedni prema drugima i da su razgovarali svaki put kad bi se videli na ulici,.

Dan pre pucnjave Hinant je, da stvar bude gora, pozvao Sesomsa na večeru, zajedno su sedeli na tremu i pili pivo.
Otac je rekao da se ponašanje Sesomsa u suštini činilo normalnim, ali je napomenuo da je njegov komšija izgledao pomalo odsutan, kao da je nečim zaokupljen o čemu ne želi da govori.

Hinant je bio u svom domu kad je tog nedeljnog popodneva čuo pucnje. Izleteo je iz kuće i zatekao petogodišnjeg sina kako leži na zemlji.

- Prvo sam video da moj sin leži na zemlji, pa sam pomislio da je možda pao s bicikla. Kad sam mu se približio i uhvatio ga za nadlaktice, shvatio sam da se desilo nešto užasno. Zgrabio sam sina i držao ga u naručju dok mi je krv tekla niz ruku. Sve što sam mogao da učinim jeste da se molim Bogu - isričao je otac nesrećnog dečaka.

Hinant je opisao svog sina kao dete puno ljubavi:
"Voleo je da ide u crkvu. Osvetlio je svaku sobu u koju je ušao. U bilo kojoj prodavnici u kojoj smo bili, razgovarao bi s neznancem."

Sesoms je trenutno u zatvoru bez mogućnosti da uz jemstvo dobije mogućnost da se brani sa slobode.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR