Glas Javnosti

JEZIV SNIMAK RAZGOVORA RUSKIH VOJNIKA SA UKRAJINSKIM: Nakon toga USLEDIO MASAKR na ZMIJSKOM OSTRVU (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Društvenim mrežama širi se snimak razgovora ruskih vojnika sa pripadnicima ukrajinskih snaga koji su čuvali Zmijsko ostrvo na Crnom moru koji je nastao nekoliko trenutaka pre ruskog napada, u kojem je poginulo 137 ukrajinskih državljana - i vojnika i civila, koji su se u tom trenutku nalazili na ostrvu.

Vest o njihovoj pogibiji potvrdio je i predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski, koji je dodao i da je prilikom napada povređeno 316 osoba.

Na snimku nakon kog je usledio napad najpre se čuje glas pripadnika ruske vojske, koji predlaže kapitulaciju, a zatim i ukrajinskog koji mu poručuju: "Je*ite se".



Rusi: Javljam vam se s ruskog vojnog broda. Predlažem vam da položite oružje, predate se i da tako izbegnite krvoproliće i civilne žrtve. Ako ne pristanete, bombardovaćemo vas. Da li me čujete?

Ukrajinci: To je to. Da mu kažem da se je*e? Za svaki slučaj (kaže vojnik nekome ko se nalazi u njegovoj blizini)

Ruski vojni bordovi, je*ite se! (kaže vojnik u mikrofon).

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Milan Petrovic u 25.02.2022 14:08:45 h
     0 
Cista PROPAGANDA. Svih 82 Ukrajinskih vojnika se dobrovoljno predalo Rusima i zivi su i zdravi. Ukrajinci sami sebi ruse mostove i infrastrukturu, za razliku od NATO agresora koji nisu birali ciljeve u Jugoslaviji. Ukrajinci postavljaju artiljeriju i naselja i sami tuku po svojim objektima, ne bi li za to optuzili Rusiju. Ali u lazi su kratke noge. Zivela Rusija, ziveo predsednik Putin!