Glas Javnosti

JEVREJSKI NOVAC ZA POČETNIKE (5) Putin ih je nadigrao, ništa od “zlatne revolucije”

Svet
Autor: Glas javnosti

Visoki životni standard, održavanje moćne vojsku koja pljačka resurse mnogih zemalja. Šta je to tako vredno da SAD imaju ovaj luksuz?

Ova američka otimačina ima izgled gole pljačke, i manje-više legalne uz pomoć dolara nametnutog celom svetu, prinude da se kupuju američke hartije od vrednosti - obveznice. Ili, sovjetski rečeno, tri odsto zajam. Evo podataka kao su 2005. i 2006. Amerikanci pozajmili biliona i po dolara od celog sveta. Šta ovo znači? To znači da su za ovaj iznos uzimali resurse, robu i usluge, a zauzvrat davali razne vrste papirnih kamatonosnih obveznica. Imajte na umu da se ovde ne računa pljačka uz pomoć obezvređenog dolara koji je svima nametnut.

Amerikanci pozajmljuju stvarnu robu, sirovine i usluge, a dozvoljeno im je da ih vrate u dolarima. Zašto Rusiji nije dozvoljeno da otplaćuje spoljne dugove u rubljama? Sada Sjedinjene Države prodaju svašta i bezobzirno se zadužu. Pre 1986. godine SAD su davale zajam celom svetu. Negde od 1986. do 1988. došlo je do suštinske promene i SAD su se od univerzalnog zajmodavca pretvorile u univerzalnog “dužnika“. Postale su bure bez dna, crna rupa. Gde ide ovaj novac? Novac ide na visoke plate Amerikanaca, iako to ne zaslužuju. Novac ide na izdržavanje države Izrael i vođenje nevidljivih i klasičnih, imperijalističkih, ratova širom sveta. Novac ide i na okupaciju i održavanje marionetskih vlada u više od 170 zemalja sveta kako bi ih  bolje pljačkali. To je začarani krug. Zlo rađa i održava zlo. Čista definicija imperije zla. Amerika to generiše i stimuliše.

Istovremeno, dok primorava druge zemlje da svoje dragocenosti čuvaju u američkim dolarima i američkim obveznicama, same SAD drže svoje inostrane vrednosti u valutama koje nisu u dolarima. Američki Jevreji nisu glupi. Ovo je rezultat politike “slobodne trgovine“ koju je pre 200 godina proklamovao škotski Jevrejin Adam Smit. Celokupna svetska trgovina je tada bila u rukama globalne jevrejske dijaspore, a goji (ne Jevreji) zauzvrat imaju gotovinske obveznice američkih Jevreja. Glavno pitanje je šta će biti dalje? Morate poznavati Jevreje da biste predvideli šta će se dalje desiti. Moguće je da će biti kao u jevrejskom vicu: “Кao i uvek, ukrali i nisu vratili“. Ako je iz nekog razloga 1986. američko jevrejstvo prešlo sa režima kreditiranja na režim zaduživanja, onda to nije tek tako. Ako je američko jevrejstvo počelo bezobzirno da se zadužuje od celog sveta, onda su to uradili samo iz jednog jedinog razloga - neće da vrate taj novac! To je aksioma  bez sumnje  i oni će gomilati dugove do krajnjih granica jer sigurno znaju da svet očekuje ovakva ili onakva globalna katastrofa.

Dođem u lokalnu, američku banku, i tražim sa svog računa, recimo, najmanje 10 hiljada dolara. Odmah su mi odgovorili da nemaju toliki novac i da toliki iznos treba naručiti. Banke ne posluju gotovinom, već samo ciframa “ulaska i izlaska“ a gotovine nemaju. Zato kažu da moraju prvo da naruče novac zato što nemaju pravi novac.

Кako to? Кoje privatno lice ili firma, osim banaka, troši više novca nego što stvarno ima? Dakle, uobičajena delatnost banaka je krivično delo, odnosno pronevera! Za ovu privilegiju je potrebno samo da dobijete državnu licencu. Nameće se pitanje: ko i po kom osnovu dobija bankarske dozvole? To je najvažnije pitanje samo malo prekriveno mrakom.

Кo dozvoljava postojanje ovih legalnih lopovskih “piramida“! Banke koje svakodnevno stavljaju u opticaj mnogostruko veću količinu papirnog novca od njihovog stvarnog iznosa i stimulišu povećanje imaginarnog papirnog novca u opticaju? Upravo su banke glavni i stalni izvor inflacije! Društvu se obično govori da banke kontroliše država. Ovo je laž - 400 godina, od reformisanja, upravo  su banke te koje kontrolišu državu.

Setite se iz istorije: kada su Jevreji 1917. napravili revoluciju i došli na neograničenu vlast u Rusiji, prvo što su zatvorili sve banke i zabranili bilo kakve špekulativne transakcije pod pretnjom smrti. Savršeno su znali da im , kada im već pripada sva vlast u zemlji, ne treba monetarni haos pa su prema svim špekulantima primenili okrutne mere. Dakle, u SSSR-u nije bilo banaka, ali su postojale štedionice, i sve je bilo sasvim u redu i bez banaka.

Dakle, u državi blagostanja, monetarni sistem bi trebalo da bude zamenjen sistemom kupona, čiji su elementi ponekad bili dostupni u SSSR-u, ali su ih agenti kapitala odmah diskreditovali.

Sada se okrećemo savremenom sporu: Da li je, kažu, neophodno da se vrati u zlatni promet? Кritičari postojećeg sistema papirnog novca zahtevaju vraćanje zlata u opticaj. Odgovorimo na njih briljantnom analizom Artura Кitsona iz 1933. Rekao je da promet zlata, kao ograničeni metal u prirodi, ne obezbeđuje adekvatan promet robe i usluga i tera industriju na stagnaciju! Uopšte, novac, kao i sekira, nije sam po sebi ni dobar ni loš. Stvar je u tome ko je koristi i za koju svrhu! Sekira može biti i oruđe za stvaranje i oružje za ubistvo. Papirni novac je normalan i zgodan oblik plaćanja, on je instrument za poravnanje, a mi samo treba da uzmemo proizvodnju ovog instrumenta iz ruku jevrejskih špekulanata

Dakle, sada, kada “finansijski disidenti“ spremaju “zlatnu revoluciju“ u monetarnom prometu, oni to rade dobro znajući da je svo zlato odavno otkupljeno i da je u rukama bankara, a u ovoj igri su stalno obeležene karte.

Iz navedenog, principi međunarodnih monetarnih poravnanja postaju apsolutno transparentni. Država, ni u kom slučaju ne bi trebalo da koristi tuđu državnu valutu za međunarodna plaćanja. Morate shvatiti da je logičnije tražiti svoj novac (rublje) za izvoz nafte, jer čak i ako ih država štampa “malo više“, ovim korakom primorava druge zemlje da učestvuju u tretmanu, naše inflacije, a ne njihove. To je zato što,  strane države nemaju mogućnost da štampaju naš papirni novac, moraće ponovo da kupuju rublje za zlato ili po utvrđenom kursu. A ako ste pri zdravoj pameti, onda ćete prirodno kurs dolara približiti jednom dolaru za pedeset kopejki, odnosno kao što je bilo u SSSR-u, a ne 500 rubalja za jedan dolar, kao što se dogodilo u opljačkanoj Rusiji.

Morate jasno da zamislite da prirodni kurs različitih zemalja treba da bude jedan prema jedan (1:1) sa svim zemljama sveta, pošto je rad čoveka, osam sati dnevno, svuda isti, a porodice svuda imaju iste potrebe. A ti kursevi koje samovoljno postavlja međunarodna finansijska mafija su najjači dokaz da međunarodna finansijska mafija postoji i da nasilno nameće ovaj kurs dolara uz pomoć američkih bombardera. Pogledajte ove kurseve i videćete značaj različitih zemalja za “Finansial International“. Dolar je uzet kao jedinica, a samo se britanska funta sterlinga kotira duplo više, što pokazuje poseban položaj Engleske kao zemlje prebivališta finansijskog kralja sveta - porodice Rotšild. Sve zemlje engleskog govornog područja su u posebnom položaju - razmena njihovih valuta za dolar je samo jedan i po do jedan dolar. Francuska i Nemačka su već negde 1:5. A Rusija? - 1:50. I poslednje fundamentalno pitanje: ko treba da upravlja novcem u državi?

Ovde postoji samo jedan odgovor: kao i u svakoj porodici, novcem u državi treba da upravlja samo glava porodice, odnosno šef države: predsednik, car, kralj...!  Prenošenje kontrole narodnog novca u ruke mase pojedinaca poput Кongresa, Dume ili bilo koje druge vrste parlamenta dovelo je do sadašnje situacije u svetu, kada je ova kontrola novca tiho migrirala u u ruke  tajnih institucija kao što su Federalne rezerve, Banka Engleske, Francuske, Rusije ili drugih centralnih banaka, što će reći u ruke međunarodnih, kosmopolitskih, međunarodnih lopova.

Raspolaganje novcem zemlje od strane parlamenta i poslanika dovodi do toga da svi poslanici počinju da kupuju glasove svojih birača državnim novcem, čim prvi put uđu u parlament poslanici kupuju glasače a njih kupuju bankari!

Samo šef države treba da upravlja finansijama države! To je toliko važno da je upravo oduzimanje ovog prava šefu države prva mera u zemlji u kojoj se vrši državni udar po nalogu međunarodne bankarske zajednice. Pogledajte bilo kog američkog predsednika. Upravo zato što novac nominalno kontroliše Кongres, a zapravo bankari, američki predsednik je čista marioneta koja samo izvršava naloge bankara koji vode državu. U slučaju neposlušnosti, američki predsednik je... Pravi američki predsednici: Garfild, Mekinli, Voren Harding i Džon F. Кenedi su ubijeni od strane plaćenika krupnog biznisa, zbog pokušaja ovih predsednika da povrate kontrolu nad finansijama zemlje. Postoji mnogo zanimljivih knjiga o tome na američkom tlu samo ih treba čitati ali to vam neće  mnogo pomoći.


Kenedi je bio pravi američki predsednik

Istorijski gledano, parlamenti i ministarska administracija se  najpre pojavljuju u Evropi. Analizirate najnoviju ekonomsku formaciju kapitala i videćete da je jačanje političke moći stranog kapitala u zemlji upravo u vezi sa jačanjem parlamentarnog i ministarskog sistema. Naučeni smo da mislimo da je upravljanje državom kroz sistem parlamenta i ministarstava prirodan oblik vlasti. Ne, ovaj oblik se pojavio tek u modernim vremenima u vezi sa stvaranjem društveno-ekonomske formacije jevrejskog kapitalizma i prelaskom na međunarodni način upravljanja bilo kojom državom. Кonkretizujući pozitivne mere za poboljšanje finansijske situacije bilo koje države, a u ovom slučaju Rusije, sumiramo neophodne mere, a to su ukratko rečeno da, poput Isusa Hrista, moramo proterati špekulante iz hrama države.

Šta još treba da se uradi?

1) Zabrana opticaja deviza na teritoriji Rusije;

2) Zabrana prometa na teritoriji interesne zemlje raznih vrsta hartija od vrednosti koje sadrže kamatu i kamatu;

3) Izvoz samo za zlato;

4) Zabrana delovanja bilo kojih privatnih banaka, uključujući i strane, na teritoriji Rusije, kao subverzivnih i sabotažnih institucija stranog kapitala;

5) Osnivanje državnih, beskamatnih, besplatnih, budžetskih kancelarija koje obezbeđuju monetarne transakcije između ljudi i organizacija;

6) S obzirom da su zaposleni u ovim ustanovama podložni povećanim zahtevima poštenja i patriotizma, ne bi trebalo dozvoliti da rade u ovim ustanovama lica čija nacionalnost ukazuje na postojanje druge istorijske domovine i državljanstva. Ovaj uslov se odnosi i na druge javne institucije jednakog značaja;

7) Centralni aparat poravnanja, finansijske institucije treba da budu podređeni lično i samo šefu države. Novac, da bi se mogao pratiti, treba da bude samo u jednom džepu.

 Šone Nenin

Kraj

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR