Glas Javnosti

IZGLED SILIKONA NAKON 35 GODINA U TELU ĆE VAM PROMENITI MIŠLJENJE : Ovako izgledaju kada se izvade (FOTO)

Zanimljivosti
Autor: Glas javnosti

Doktorka plastične hirurgije po imenu Nikol Kasteljeze je na TikToku podelila ozbiljno upozorenje o opasnostima koje silikoni u grudima mogu da izazovu.

Doktorka je na svom nalogu objavila snimak na kome je pokazala kako izgledaju silikoni koji su u pacijentkinji bili 35 godina, a zatim su pukli, kalcificirali i procurili.

Iako je inače hirurg sa dvostrukim sertifikatom i decenijama je radila u industriji plastične hirurgije bila je šokirana onim što je otkrila nakon vađenja silikona iz grudi 65-godišnje žene, koja je njihovom prvom povećanju bila podvrgnuta još 1985. godine prenosi Kurir

Ostavši šokirana stanjem implanata koji su kalcificirali unutar pacijentkinje nakon pucanja, dr Kasteljeze je na TikTok-u da podelila svoje otkriće.

Oni su postali tvrdi, smeđi cure i nikako ne liče na prozirnu glatku masu koju smo do sada imali prilike da vidimo i koja nam je prva asocijacija na silikon.

U opisu videa doktorka je napisala da se radi o implantima koji su stari 35 godina.


Na snimku doktorka pomera svaki od silikona pokazujući ih iz svih uglova, dok lepljiva silikonska supstanca curi iz njih.

Govoreći o stanju silikona, hirurškinja je otkrila da je pacijentkinja – žena od 65 godina – zadržala implante na predlog drugog medicinskog stručnjaka, dodajući da pacijentkinja nije dobila najbolju medicinsku pomoć.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR



 


AKTUELNE VESTI S MREŽA



HOROSKOP