Glas Javnosti

ITALIJANSKU SPORTSKU NOVINARKU OJADILI SRPSKI LOPOVI: Lepoticu vrebali koristeći njen Instagram (FOTO+VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Jedna od najpoznatijih italijanskih sprotskih novinarki, Dileta Leota bila je na meti pljačkaša iz Srbije.

Prema pisanjima lokalnih medija, dvojica lopova iz naše zemlje, ali i jedan Hrvat i Rumunka uspeli su iz njenog stana da odnesu vredan nakit sa dijamantima, kao i osam skupocenih satova marke „Roleks“ I dizajnerske torbe.

Italijanski mediji dalje navode da je reč o „Letećoj bandi“, koju čini petoro pripadnika romske nacionalne manjine, od kojih kao što smo naveli, dvojica imaju srpsko državljanstvo. Za jednog člana nije ni jasno koje je nacionalnosti, ali ono što jeste važno je podatak da su pored skupocenosti, Dileti uspeli da ukradu i 150.000 evra koje je držala u svom stanu u kešu.

Lopovi su njeno kretanje pratili preko Instagram profila, na kojem je konstantno aktivna. Inače živi na devetom spratu zgrade u samom centru Milana, a lopovi su iskoristili vreme kada ona nije tu da obave filmsku pljačku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by _diletta_leotta (@_diletta_leotta)

Prethodno se u medijima spekulisalo da je u vezi sa Zlatanom Ibrahimovićem ali se ljubav između njih dvoje po svemu sudeći ugasila. Dileta Leota je tako sada zajedno sa glumcem iz Turske, Džanom Jamanom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by _diletta_leotta (@_diletta_leotta)

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR