Glas Javnosti

ISCURELI MRAČNI DETALJI Porodica zajedno skočila u smrt, a bili su deo ovog KULTA! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Porodica, koja je izvršila samoubistvo u Švajcarskoj skokom sa balkona, bila je deo poznatog kulta!

Petočlana poriodica koja je u četvrtak je skočila sa terase u švajcarskom gradu Montreju, prema podacima švajcarskog portala Blik, bila je deo kulta Preper. U nezapamćenoj tragediji koja je potresla Švajcarsku poginuli su otac (40), njegova supruga (41), ženina sestra bliznakinja, kao i osmogodišnja devojčica. Tragediju je preživeo samo sin (15) bračnog para i nalazi se u izuzetno teškom stanju. 

Cure i nepoznati detalji samoubistva - policija se pojavila pred zgradom u trenutku kad je porodica skočila sa terase jer su doneli nalog za proveru porodičnog stanja s obzirom na to da se dečak koji je preživeo tragediju školovao od kuće.

Portal Blik piše da je porodica faktički živela izolovano i da nisu koristili sve prostorije u stanu u kom su živeli. Sad su sve oči uprte u dečaka koji je preživeo i policija se nada da će od njega dobiti odgovore zašto je došlo do ovakve tragedije.

Prvo je francuski medij "Žurnal de Dimanše" pisao da je reč o masovnom samoubistvu i da je porodica bila deo kulta Preper. Ovo je potvrdio zatim "Le Parizien" koji je tvrdio da je porodica bila faktički zabarikadirana u samo dve sobe.

Ono što je najčudnije u celoj tragediji je da je reč o porodici poznatog alžirskog pisca kome je 15. marta odata počast koju je zatražio sam francuski predsednik Emanuel Makron. Pisca su ubili pripadnici desničarskog pokreta kada se protivio nezavisnosti Alžira. Žena i njena sestra su mu bile unuke.

Kult Preper je jedan od onih kultova koji podržavaju dolazak sudnjeg dana i kraja sveta i traže od svojih članova da prikupljaju velike zalihe hrane i vode i da uče tehnike preživljavanja. Policija je objavila da je u drugim prostorijama stana našla veliki broj limenki i hrane.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR