Glas Javnosti

INCIDENT U AVIONU: Putnica namerno kašljala na putnike uz reči 'svi ćete umreti, SAMO JE SMRT SIGURAN POSAO' (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Na letu od Belfasta do Edinburga desio se incident koji je izazvala putnica ogorčena celom situacijom u vezi sa kovidom pa je iz besa kašljala na putnike i pretila im da će svi umreti.

Žena je izbačena iz aviona u nedelju posle skandala koji je napravila, a problemi su počeli kada su joj članovi posade rekli da stavi masku zbog korona virusa.

Incident je zabeležen kamerom, gde se vidi i čuje kako psuje i viče "umrite".

- Živite život. Svi će umreti jednog dana, znate li to? Svako umire. Da li je reč o koroni ili ne, ali jasno je da je samo smrt siguran posao - vikala je svom silinom.

Jedan od članova putnika je potom pobesneo i rekao joj da napusti avion, što ju je još više naljutilo, čuje se na snimku.

- Nadam se da ćes umreti, kopile jedno, nadam se da ćes umreti - vikala je i počela da kašlje na putnike.

Portparol kompanije "IziDžet" je potvrdio da je došlo do incidenta u njihovom avionu.

- Tačno je da je policija morala da interveniše na letu od Belfasta do Edinburga kada se putnica ponašala vrlo neprijatno. Prema pravilima EASA (Evropska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja), svi putnici sada moraju da pokriju lice maskama tokom ukrcavanja, iskrcavanja i leta, osim kada jedu ili piju. Ovakvo ponašanje se ne može tolerisati - rekao je portparol.

(Glas javnosti/Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR