Glas Javnosti

IGOR SRBIN NAPRAVIO HAOS U ŠPANSKOM ZATVORU: Napao ČETVORICU čuvara i isekao ih pločicom, vikao da su za njega ubistva BESPLATNA!

Svet
Autor: Glas Javnosti

Nekada najtraženiji srpski begunac Igor Vaclavić, "Igor Srbin","Igor Rus" ili Norbert Feher, prilikom pokušaja prebačaja iz jednog u drugi zatvor u Španiji, pred početak suđenja za trostruko ubistvo, napao je i povredio četvoricu zatvorskih čuvara slomljenom keramičkom pločicom.

Naime, Vaclavić je najtraženiji srpski begunac, a u Španiji je našao utočište 2017. godine posle krvavog pira u Italiji. Naime, on je u Italiji ubio barmena i čuvara šume u aprilu 2017., a potom pobegao na Pirinejsko poluostrvo gde je krijući se od nadležnih, ubio još troje ljudi.

Kako je objašnjeno, Vaclavić se opirao prebacivanju u zatvor Zuera, u kome je trebalo da boravi tokom suđenja u Teruelu koje počinje danas.

-Igor Rus je pretio da će ubiti svakoga ko mu uđe u ćeliju kako bi pokušao da ga premesti u drugi zatvor. Ponavljao je da su njemu ubistva "besplatna" jer će zbog brojnih zločina svakako biti do kraja života u zatvoru - navodi se u saopštenju sindikata.

-Velika grupa čuvara sa zaštitnom opremom morala je da uđe u ćeliju jer je on bio van sebe. Uprkos svemu tome, uspeo je da ih napadne i poseče pločicom, a čuvari imaju različit stepen povreda i medicinski su zbrinuti.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR