Glas Javnosti

IDE TO S GODINAMA! Bajden postao zaboravan! Dete ga podsetilo koju je zemlju posldnju posetio

Svet
Autor: Glas javnosti

"Poslednja zemlja u kojoj sam bio - pokušavam da se setim koja je, a bio sam ih u 89, sreo se sa 89 lidera zemalja do sada, hm, razmišljam. Koja je poslednja u kojoj sam bio? Teško je ispratiti sve to. Hm, bio sam...", pokušavao je da se seti američki predsednik

Manje od dve nedelje nakon što se vratio iz posete Severnoj Irskoj, predsednik SAD Džozef Bajden (80) izgleda da je zaboravio koju zemlju je poslednju posetio, dok ga jedno dete nije podsetilo u četvrtak, preneo je "Foks njuz".

Bajden je polovinom aprila posetio Severnu Irsku, povodom 25. godišnjice Sporazuma na Veliki petak, kojim su se okončale decenije konflikta između irskih protestanata i katolika.

"Koju zemlju ste poslednju obišli", pitalo je jedno dete Bajdena tokom Dečjeg dana u Beloj kući.


"Poslednja zemlja u kojoj sam bio - pokušavam da se setim koja je, a bio sam ih u 89, sreo se sa 89 lidera zemalja do sada, hm, razmišljam. Koja je poslednja u kojoj sam bio? Teško je ispratiti sve to. Hm, bio sam...", pokušavao je da se seti američki predsednik.

"U Irskoj!", uzviknulo je drugo dete.

"Da, u pravu si, u Irskoj, tamo sam bio. Kako znaš to?", pitao je Bajden.

Odmah je krenula lavina komentara na društvenim mrežama, a oglasio se i republikanski kongresmen iz Kalifornije, Derel Isa.

"Bajden je zaboravio u kojoj stranoj zemlji je boravio, u Irskoj, pre dve nedelje. I, sada hoće još četiri godine na mestu predsednika?", zapitao je Isa.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR