Glas Javnosti

I TRAMP OPLEO PO HOLIVUDSKOM GLUMCU: Boldvin je ludak, on je nestabilna osoba

Svet
Autor: Glas javnosti

Istraga glumca Aleka Boldvina zbog tragedije na snimanju filma "Rust" je u toku, a sada je bivši američki predsednik Donald Tramp opleo po njemu i prozvao ga "ludakom" i "nestabilnom osobom".

Bivši predsednik Amerike je na kraju svog nedavnog intervjua za "The Daily Wire" prokomentarisao Boldvina, koji je dugo bio njegov otvoreni kritičar. Naime, pre nekoliko godina glumac je u emisiji "Saturday Night Live" izveo nimalo laskavu imitaciju Trampa, koja je postala viralna. "Godinama me oponašao, mislio sam da je užasan u tome, postoje druge ljudi koji to rade puno bolje", rekao je Tramp, pa se osvrnuo na Boldvinovu izjavu da nije povukao okidač nego da je pištolj sam opalio.

"On je uvek u problemu. Mislim, uzima pištolj za koji je rekao da nije povukao okidač, a onda su stručnjaci rekli da nije moguće da taj konkretni pištolj to može", rekao je bivši predsednik i dodao:

"I dalje je uperio pištolj u ovu ženu i dogodilo se da je opalio, a ona čak nije bila ni glumac, tako da nije da je ona bila deo scene. Je li to učinio namerno? Ne znam, mislim, vi meni recite", nastavio je.

Tramp se slođio sa voditeljkom koja je izjavila da Boldvin nije stabilan:

"Definitivno nije, on definitivno nije stabilna osoba – on je zapravo ludak", zaključio je.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR