Glas Javnosti

I ONA UZELA PUŠKU U RUKE: Mis Ukrajine zapretila: Svako ko pređe granicu sa namerom da izvrši invaziju BIĆE UBIJEN (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Ukrajinska misica Anastasija Lena odlučila je da lentu zameni automatskom puškom i sunarodnicima pomogne u okršajima sa ruskim snagama.

Njujork post prenosi da je Lena, koja je 2015. učestvovala na takmičenju lepote Miss Grand International u Ukrajini, odgovorila je na poziv zvaničnog Kijeva za regrutaciju, navodeći da će telom braniti domovinu.


Odluku je saoštila i na svom Instragram profilu.

- Svako ko pređe granicu Ukrajine sa namerom da izvrši invaziju biće ubijen, poručila je ispod fotografije na kojoj pozira sa puškom i u vojničkoj unifromi.


Takođe je podelila fotografijuna kojoj se vide vojnici u šetnji sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim, koga je nazvala "pravim i snažnim vođom“.


Inače, poznata manekenka, koja je diplomirala marketing i menadžment na Univerzitetu Slavistik u Kijevu, već dugo je zaljubljenik u oružje. Ranije je radila kao model i menadžer za odnose sa javnošću u Turskoj, a kako govori pet jezika, radila je i kao prevodilac.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR