Glas Javnosti

I BOGATI PLAČU : Sin Ilona Maska odriče se oca, evo i zašto

Svet
Autor: Glas javnosti

Gzavije Aleksander Mask, sin Ilona Maska, najbogatijeg čoveka na svetu, podneo je, kako se navodi, zahtev da promeni ime u aprilu ove godine, odmah pošto je napunio 18 godina.

Sin Ilona Maska je neophodnu papirologiju podneo u Vrhovnom sudu u Santa Monici u Kaliforniji, a tom prilikom je zatražio da se ubuduće zove Vivijan Džena Vilson, što je prezime njegove majke prenose strani mediji.

Takođe, on je od suda tražio da ga prepozna kao ženu.

Kako se ističe, ima više razloga za to. Za početak, on želi da se distancira od oca. Iako to nije zvanično objavljeno, spekuliše se i da je razlog zašto Gzavije, sada Vivijan, neće da ima veze sa Ilonom to što je on imao transfobične komentare u javnosti.


Ilon Mask, danas najbogatiji čovek na svetu, dobio s kanadskom spisateljicom Žastin Vilson u januaru 2000. godine sina Nevadu, koji je preminuo kada je imao samo 10 nedelja. Par je potom ušao u proces vantelesne oplodnje, nakon čega je Vilsonova na svet donela dvojicu sinova - Grifina i Gzavijea.

Mask i Vilsonova potom su dobili trojke dve godine kasnije, kada su rođeni Kaj, Sakson i Demijan, koji danas imaju 16 godina, a milijarder i njegova bivša dele starateljstvo nad sinovima prenosi 24sedam

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP