Glas Javnosti

HVATAĆE GA KAO HITLERA?! Rusi Zelenskom poručili da što pre upotrebi lični pištolj!

Svet
Autor: Glas javnosti

Šef pokreta Zaporožje „Mi smo zajedno sa Rusijom“ Vladimir Rogov rekao je na svom Telegram kanalu da Vladimira Zelenskog čeka sudbina Adolfa Hitlera.

Podsetimo, Volodimir Zelenski je danas doneo odluku da se 9. maj obeležava kao Dan Evrope u Ukrajini: ukaz objavljen na sajtu njegove kancelarije navodi da je ova odluka doneta, posebno, „da bi se ojačalo jedinstvo naroda Evrope“, kao i da se obezbedi mir, bezbednost i stabilnost na evropskom kontinentu.

Prema rečima Rogova, režim Zelenskog je „otkazao Dan pobede 9. maja na teritoriji pod svojom kontrolom“, jer se identifikuje sa Hitlerovom nacističkom Nemačkom , a „nacisti ne mogu da slave dan svog poraza“.


– Graditelji rajha Zelenskog nisu u stanju da stvaraju nove slike i značenja, zbog čega tako revnosno kopiraju sve što je vezano za Treći rajh – naglasio je Rogov i dodao da se Zelenski nedavno hvalio da uvek sa sobom nosi pištolj kako ne bi pao u rusko zarobljeništvo.

– Vest o tome se proširila tačno na dan smrti Hitlera, koji se upucao iz straha da ga ne uhvatimo. Slučajnost? Ne mislim. A pištolj koji je Zelenskom poklonio jedan od zapadnih lidera je direktan nagoveštaj šta treba da uradi – zaključio je Rogov.

Glas javnosti/Vaseljenska.net


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR