Glas Javnosti

HOROR U LUNA PARKU: Visil NAOPAČKE U ROLERKOSTERU, MINUTI trajali kao SATI! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Desetak ljudi bilo je zarobljeno usred vožnje u luna parku u ruskom gradu Naljčiku na visini od 7 metara. Posetioci su ostali da vise u vazduhu čak osam minuta nakon što je došlo do nestanka struje.

Svedoci navode kako su deca koja su bila na vožnji vrištala kad su videla da im se majka onesvestila od straha, dok drugi tvrde kako su 'umalo umrli'. Mosej Samilov (19) koji je bio zarobljen u vožnji sa svojom devojkom Lenorom kazao je da je nestanak struje tokom vožnje bilo 'jedno grozno iskustvo', prenosi Večernji.

- Skoro smo umrli. Lenora i ja smo tamo visili barem osam minuta. Muškarac koji je bio zadužen za upravljenje konstrukcijom samo je pritiskao neko dugme iznova i iznova i ništa se nije dogodilo. Lenora je skoro umrla tamo - ispričao je 19-godišnjak, piše Dejli Meil.

Posetioci koji su takođe ostali zarobljeni u vazduhu kazali su lokalnim medijima kako nigde u blizini, inače, popularnog luna parka nije bilo tehničkog osoblja koje bi moglo da ih spusti na zemlju. Njihove navode opovrgnuo je lunapark tvrdeći kako su brzo spušteni njihovom ekspresnom reakcijom, prenosi Večernji.

Inače i u Srbiji je prethodne nedelje došlo do incidenta kada se srušio ringišpil i kada je povrećeno više dece a o tome više možete pročitati ovde.

(Izvor: Blic.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR