Glas Javnosti

HOROR U HURGADI: Ženu ubila ajkula, sve se desilo kao na filmu

Svet
Autor: Glas javnosti

"Vraćam se ubrzo", bile su poslednje reči koje je izgovorila Austrijanka Elizabet Skvajer (68) pre nego što je ušla u vodu u egipatkom letovalištu u Hurgadi gde je napala ogromna ajkula nakon čega je nesrećna penzionerka preminula.

Ona je izvučena iz vode, ali nažalost joj nije bilo spasa iako su lekari probali da je reanimiraju na licu mesta. Prebačena je u privatnu bolnicu, a veruje se da je preminula od "šoka", odnosno srčanog udara kao i usled velikog gubitka krvi.

Samo nekoliko trenutaka pre kobne nesreće, austrijska penzionerka šetala je u plićaku na plaži i svom partneru je rekla: "Vratićam se ubrzo". Ubrzo je nestala u vodi, a na površini oko nje se pojavila crvena mrlja.

Ubrzo je iz vode izronila ogromna ajkula koja je napala ženu, dok su ostali turisti u panici i strahu posmatrali nemili događaj sa plaže.

Na snimku napada koji je kružio po mrežama čuje se kako prestravljeni očevici komentarišu krvavi događaj.

Grupa ruskih turista je govorila: "Gde su spasioci? J*bote, ona je prekrivena krvlju. S*anje".

Drugi turisti su takođe dozivali spasioce: "Spasioci? Gde su spasioci? Ona će j*beno umreti".

Egipatske vlasti zatvorile su juče deo obale Crvenog mora zbog pogibije Elizabet Skvajer.

Prema internom dokumentu iz kabineta guvernera pokrajine Crveno more, u koji je AP imao uvid, egipatske vlasti zatvaraju priobalje na tri dana i zabranjuju sve pomorske aktivnosti, uključujući ronjenje, jedrenje na dasci i kajting, kao i prilazak ribarskih brodova.

Austrijsko ministarstvo spoljnih poslova u kontaktu je sa rođacima preminule žene, uključujući i njenu ćerku, kao i sa lokalnim vlastima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP