Glas Javnosti

HOROR U HJUSTONU! Devojčica (8) preminula nakon što ju je usisala cev bazena (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Osmogodišnja devojčica udavila se u hotelu u Hjustonu nakon što ju je usisala u cev u bazenu.

Naime, neimenovana devojčica nestala je u subotu dok je plivala u hotelu na severozapadnoj strani grada. Kada roditelji nisu mogli da je pronađu, njen nestanak je prijavljen u 21.50.


Tim spasilaca pozvan je u hotel i bili su zbunjeni okolnostima oko nestanka devojke.

-Da li je negde odlutala? Da li ju je neko oteo? Tako da smo, u svakom slučaju, mobilisali mnogo ljudi. Imali smo ljude koji su tražili napolju i u različitim sobama - rekao je vođa tima.

Prema rečima portparola policije Džona Kenona, vatrogasna služba Hjustona pregledala je četiri cevi u bazenu, od kojih je svaka široka otprilike jedan metar, ali nije mogla ništa da pronađe.


Policajci su pročešljali hotel, a pregledani su i bezbednosni snimci kod policijske uprave u Hjustonu. Tako je otkriveno da je devojčica zaronila pod vodu i da više nikada nije izronila.

Bazen je isušen, a mala daljinska kamera poslata je unutar cevi, a spasioci su došli do jezivog otkrića oko 23.30.

-Mala ruka i deo tela devojčice su se prvi pojavili, zaglavljeni duboko u cevi - rekao je vođa tima za potragu.Objasnio je da je cev pokvarena i da usisava vodu umesto da je ispumpava. Pripadnici vatrogasne službe Hjustona izvukli su telo devojčice, za šta im je bilo potrebno oko 13 sati.

- Nikad, nikad nisam pomislio da će za milion godina da će se završiti tako loše kao što je završilo... tamo je ožalošćena porodica, i biće dug, bolan proces ozdravljenja zbog ovoga - rekao je on.


Odsek za ubistva Hjustona vodiće istragu o smrti devojčice (8), koja se istražuje kao utapanje.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR