Glas Javnosti

HOROR U AUSTRIJI, GLAVNI AKTER SRBIN: Napao suprugu i presudio joj nožem, pa otišao do komšije

Svet
Autor: Glas javnosti

Muškarac (59) poreklom iz Srbije, jutros je ubio svoju suprugu (50) iz Albanije.

Oni su živeli zajedno u Austriji u Insbruku. Kako navode mediji, on ju je ubio nožem, a policija je ubrzo stigla na lice mesta i uhapsila ga. 

Istragu je preuzela Državna kancelarija za kriminalističke istrage, a trenutno je u toku forenzička istraga, saopštili su mediji.

Prema informacijama iz istrage, Srbin je u stanu nožem napao suprugu iz Albanije i pri tome joj zadao smrtonosne ubode. Ovaj jezivi zločin se dogodio oko 9:30 časova, a policija je nakon hitnog poziva ubrzo stigla na mesto ubistva.

Prema pisanju austrijskih medija ubistvu je prethodila žestoka svađa između supružnika u njihovom zajedničkom stanu. Nakon toga Srbin, čiji identitet još nije poznat, navodno je uzeo kuhinjski nož i njime usmrtio svoju suprugu.

On je zatim, kako se veruje, oko 9.30 otišao do komšije, rekao mu da je ubio suprugu i zamolio ga da pozove policiju. Srbin se nakon toga vratio u stan gde je i sačekao policiju koja ga je odmah po dolasku u stan uhapsila.

Policija je na podu zatekla beživotno telo žene. Odmah je došla i ekipa Hitne pomoći koja je pokušala reanimaciju nesrećne žene, ali na žalost ona nije davala znake života.

Kriminalistička služba preuzela je istragu u ovom slučaju.

Austrijski mediji navode da povod za svađu nije poznat, te da je ubijena Albanka 27. žrtva porodičnog nasilja u Austriji od početka godine

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR