Glas Javnosti

HOROR NA PUTU: Letelica se ZAPALILA i pala na KAMION  (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

U američkoj državi Teksas dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao i avion koji se prethodno zapalio kratko nakon poletanja pa pao na saobraćajnicu.

Mali avion srušio se na put u Teksasu u blizini jednog restorana, a prema prvim informacijama, pilot je poginuo. Nesreća se dogodila u ponedeljak u popodnevnim satima po lokalnom vremenu, a uzrok za sada nije poznat, saopštila je lokalna vatrogasna služba.

Avion se srušio ubrzo nakon poletanja sa lokalnog aerodroma u Teksasu. Lokalna televizijska stanica je, pozivajući se na izjave svedoka, javila da je avion imao problema i da je prilikom pada udario u telefonski stub, a potom i u zadnji deo kamiona koji je tu prolazio.

 

​Kako se dodaje, letelica se zapalila i pala u blizini restorana "Sonik". ​Vatrogasna služba je apelovala na vozače da izbegavaju mesto nesreće. Za sada nije poznato o kom tipu aviona je reč, kao ni koliko ljudi je bilo u letelici. Pretpostavlja se da je reč o avionu predviđenom za dve osobe.

 

Na društvenim mrežama objavljeni su video-snimci i fotografije nesreće. ​Neki od korisnika društvenih mreža opisali su kako se nesreća odigrala.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR