Glas Javnosti

HOROR : Maćeha dala posinku da jede guštera, završio u bolnici sa teškim simptomima! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Dečak iz Brazila nalazi se u bolnici nakon što mu je maćeha za ručak spremila prženog guštera

Dečak iz Brazila nalazi se u bolnici nakon što mu je maćeha za ručak spremila prženog guštera!

Jedanaestogodišnjak se razboleo 7. novembra tokom vikenda koji je provodio u domu svog oca u centralnom gradu Formozi. Dečak je uhvatio nekoliko gekona i pitao maćehu i njenu maku da li se li gušteri jedu. Maćeha je potom začinila i ispržila guštere i dala dečaku da jede.

- Maćehina majka je veoma jednostavna osoba. Izgleda da je bila gladna u prošlosti i prokomentarisala je detetu da su ljudi u prošlosti jeli guštere zato što im je bila potrebna hrana - rekao je šef policije Paulo Santos i dodao da nije siguran da će maćeha i njena majka biti optužene jer dečak nije bio primoran da jede životinju.

Majka dečaka Rakel de Soza rekla je da ga je istog dana odvela u državnu bolnicu Formoza nakon što je počeo da pati od glavobolje, otoka na jeziku, dijareje, povraćanja i mokrenja tamne tečnosti.

Dečak je otpušten tri dana kasnije, međutim, zdravstveno stanje mu se ponovo pogoršalo u ponedeljak i proveo je nekoliko sati u hitnoj pomoći. Ponovo mu je pozlilo u sredu nakon čega je i treći put hospitalizovan.

Majka je rekla da su testovi otkrili da je crevna flora dečaka "potpuno zbrkana" zbog količine bakterija u njegovom telu. Dečak, kako je objasnila, ima problema sa ishranom i ograničen je na voće i kokosovu vodu. Smršao je nekoliko kilograma.

- Svaki dan oseća nešto, glavobolju, povraćanje, dijareju, slabost, groznicu, nedostatak apetita - rekla je majka.

Infektolog Marselo Daher navodi da je dečakov život ugrožen ako je gušter bio zaražen parazitima.

- Rizik od dobijanja bolesti je veoma visok. Postoji rizik od senzibilizacije proteinom životinje i rizik od ozbiljne alergijske reakcije. Morate biti veoma pažljivi kad jedete neke divlje životinje - navodi stručnjak.

Glas javnosti/Dejli mejl

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR