Glas Javnosti

HOROR KAKAV SE NE VIĐA : Izbola partnera jer je varao i to nije sve

Svet
Autor: Glas javnosti

Nastavnica iz Velike Britanije izbola je partnera u vrat i zakopala njegovo telo u njihovoj bašti nakon što je tvrdila da se izolovala zbog korona virusa, rečeno je na suđenju.

Delimično mumificirani ostaci Nikolasa Bilingema (42) pronađeni su u Northemptonu u martu prošle godine, prenosi BBC.

Tužilaštvo je pred gradskim sudom izjavilo da je Fiona Bil (49) priznala u poruci da su "stvari koje je govorio i radio podstakle njenu mračnu stranu".

Na suđenju je rečeno da je telo njenog partnera pronađeno četiri i po meseca nakon što je poslednji put viđen živ.

Prema rečima tužioca, Bil napisala "jezivo" priznanje u kojem je rekla da veruje da je njen partner vara i da je "odlučila da ga ubije".

Umesto da ga ostavi, tvrde tužioci, Bil je skovala plan kako i kada da ga ubije, gde da sakrije njegovo telo, kako da zataška zločin i objasni njegov nestanak drugima, i kako da objasni njeno odsustvo sa posla kada ga ubije.

Nakon ubistva je vezala i umotala njegovo telo, zakopala ga u bašti, a onda očistila i okrečila sobu u kojoj je došlo do zločina, rečeno je na sudu.

Fiona je nakon toga navodno rekla drugima da ju je muž ostavio zbog druge žene, a sa njegovog telefona slala je poruke njegovim prijateljima i kolegama, pretvarajući se da je i dalje živ.

Dokumenta pokazuju da je nastavnica odsustvovala iz škole od 1. do 12. novembra 2021. godine. Na sudu je rečeno da je direktor škole u kojoj je radila redovno bio u kontaktu sa njom tokom njene "kovid izolacije". Nakon povratka na posao rekla je da ju je partner ostavio prenosi Telegraf

Istraga je počela nakon što je Fiona ponovo odsustvovala sa posla u martu 2022. godine, što je nateralo zabrinute članove porodice da pozovu policiju.


Pronađena je u iznajmljenoj kući u Kambriji i zadržana u skladu sa Zakonom o mentalnom zdravlju, jer je pronađena sa površinskim ranama i nečim što je izgledalo kao samoubilačka poruka.

Primljena je u bolnicu, gde su policajci pročitali njenu poruku.

"U poruci je pisalo jezivo priznanje o tome kako je planirala i ubila nekoga, ali nije pisalo ime osobe koju je ubila", rekli su tužioci.

Policija je nakon toga posetila njenu kuću, gde je pronašla krvavi dušek u podrumu, i navodnu mrlju od krvi na krevetu u spavaćoj sobi.

Iskopan je deo bašte, u kojoj su pronađeni ljudski ostaci.

Patolog je zaključio da je Bilingem umro od jedne ubodne rane na desnoj strani vrata.

Suđenje se nastavlja, a optužena negira ubistvo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR