Glas Javnosti
posta

HITNA SLUŽBA POŽURILA DA SPASE UTOPLJENICU: Tek kada su je IZVUKLI na sigurno, videli su da to UOPŠTE nije žena! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Tokom proteklih godina, nekoliko puta se dešavalo da su seks lutke zabunom prijavljivane kao beživotna ljudska tela. Najskoriji incident ove vrste odigrao se u Japanu. Vlasti su požurile da spasu ženu od utapanja. Kada je izvučena na sigurno, otkriveno je da uopšte nije reč o ženi.

Policija u Americi upozorena je na mrtvo telo na železničkim prugama jula 2020. godine. Međutim, ispostavilo se da je reč o lutki.

U tom incidentu, policajci u Alenhurstu, lutka je , navodno, bila toliko realistična da su je policajci pokrili čaršafom kada su stigli na mesto događaja, jer su i dalje verovali da je reč o čoveku.

Hitne službe požurile da spasu "ženu" od utapanja

Incidentu koji se dogodio prošlog petka u Japanu, slučajno je prisustvovala jutjuberka Tanaka Natsuki, koja je na tom pordučju snimala video o ribolovu, kada su policija, vatrogasci i Hitna pomoć krenuli ka obali Hačinohe, koja se nalazi na severoistoku Japana.

"Dok sam snimala video o ribolovu, mislila sam da je pored nas plutalo telo, ali se ispostavilo da je upitanju Holanđanka", napisala je Natsuki na svom Tviter profilu, koristeći zajedničko ime za te gumene lutke.

Jutjuberka, koja uglavnom objavljuje videe o svojim posetama toplim izvorima, tada je potvrdila da je drugi prolaznik takođe poverovao da je seks lutka žena i pozvala hitnu pomoć, piše "Tudej".

"Izgleda da je neko pogrešno shvatio o čemu se radi i pozvao nadležne, te se pojavilo mnogo policije, vatrogasnih vozila i ekipa Hitne pomoći. Srećom, 'supruga' je bezbedno spasena. Vrlo lepo", tvitovala je jutjuberka.

Slike podeljene na Tviteru prikazale su lutku naopako u vodi i veliku broj ljudi okupljenih uz rub luke posmatrajući hitne službe kako izvlače lutku iz vode.

Priređuju im sahrane

Neki vlasnici smatraju da ljubavne lutke imaju duše i da je greh bacati ih sa ostatkom smeća.

U januaru 2020. godine, japanska kompanija The Love Love Doll, čiji je slogan "ljubavne lutke su rođene da bi se volele", pokrenula je sahrana za lutke koje više nisu potrebne kako bi vlasnicima olakšali oproštaj od njih.

Postoji standardni plan sahrane lutaka koji košta 452,19 dolara (50.000 jena) koji uključuje sahranu, parastos i prigodni video snimak ceremonije, kao i plan sahrane lutaka po ceni od 813,94 dolara (90.000 jena), koji omogućava vlasniku da prisustvuje.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR