Glas Javnosti

HIT! POKUŠAO DA POBEGNE IZ ZATVORA PRERUŠEN U OVCU: Puzi na sve četiri po polju, policajci u NEVERICI gledaju! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti7Mondo

Hose Luis Kalizaja Dijaz je ranije ovog meseca pokušao da pobegne iz maksimalno obezbeđenog zatvor Čončokora u Boliviji tako što se umotao u ovčju kožu i puzao kroz travu koja okružuje zatvor.

Zatvorenik, takođe poznat kao "El Arana", koristio je kaput da se provuče pored obezbeđenja i pokušao da probije jedan od spoljnih zidova zatvora 4. februara. Bez obzira na njegove pokušaje, obezbeđenje je primetilo da Diaz, koji služi 15 godina zatvora zbog ubistva, nije bio u svojoj ćeliji.



Fotografije njegovog bizarnog pokušaja bekstva pokazuju kako zatvorenik puzi na sve četiri po polju dok je nosio čupavi kaput pre nego što je vraćen u pritvor. Diaz je mislio da će mu hladno vreme pružiti utočište tokom bekstva, rekli su zatvorski zvaničnici.



"Obaveštavamo stanovništvo Bolivije da su zatvorski službenici Kazneno-popravnog centra San Pedro de Čončokoro sprečili bekstvo zatvorenika Hosea Luisa Kalisaja Dijaza, koji je iskoristio loše vreme da pokuša da pobegne kroz jedan od zidova zatvorskog dvorišta", rekao je direktor zatvora Huan Karlos Limpijas.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR