Glas Javnosti

HIRURG uputio moćnu poruku podrške Srbima

Svet
Autor: Glas javnosti

Zaldostanov (vođa Noćnih vukova, poznat i kao Hirurg) je u poruci nakon glasanja u Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici naveo da je Rusiji sada teško - da ona vodi sopstveni narodno-oslobodilački rat, ali da je uvek bila i biće branilac slabih i potlačenih.

Vođa "Noćnih vukova" iz Rusije Aleksandar Zaldostanov poslao je video-poruku podrške srpskom narodu i predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku.

"Draga moja braćo Srbi, dragi predsedniče Dodik, Srbija nam nikada nije bila daleko. Danas se na svim frontovima vodi bitka za našu sudbinu, za našu budućnost, za našu decu. Srbi sa Kosmeta žive u stanju svakodnevnog genocida više od četvrt veka. I pokušavaju da vas optuže za genocid. Istorijska i ljudska istina je na vašoj strani, braćo", kaže Zaldostanov.

On je u poruci nakon glasanja u Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o Srebrenici naveo da je Rusiji sada teško - da ona vodi sopstveni narodno-oslobodilački rat, ali da je uvek bila i biće branilac slabih i potlačenih.

"Zato i mi ovde u Moskvi, i na vrelim ratištima u Novorusiji, i tamo u UN, kažemo da smo na strani Srbije, na strani pravde i kažemo naše rusko Ne neistinama, podlim optužbama", poručio je Zaldostanov.

Glas javnosti /R02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR