Glas Javnosti

PRVI PUT POSLE TRAGEDIJE OGLASILA SE SUPRUGA ALEKA BOLDVINA! Sasvim drugačije izdanje na društvenim mrežama (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Veoma je često viđamo u objavama na društvenim mrežama u veoma nasmejanom izdanju. Sada se supruga Aleka Boldvina oglasila prvi put u javnosti nakon što je glumac na setu slučajno usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu.

„Moje srce je uz Halinu. Njenog supruga. Njenog sina. Uz njihovu porodicu i voljene. I uz mog Aleka. Kaže se ‘nema reči’ jer je nemoguće izraziti šok i bol o tako tragičnoj nesreći. Slomljeno srce. Gubitak. Podrška“, napisala je Hilarija Boldvin na Instagramu.

U komentarima su joj podršku pružile brojne poznate osobe.

„Držimo Halinu, njenu porodicu, Aleka i njegovu porodicu u našim srcima“, napisala je poznata američka novinarka Kejti Kurik.

„Šaljem ljubav svima. Svi ste mi u mislima“, poručila je glumica Melani Grifit.

„Šaljem ljubav“, dodala je komičarka Rouzi Odonel.

U nedelju je izvor blizak porodici Boldvin za magazin „People“ rekao da je 63-godišnji glumac „apsolutno skrhan“ zbog nezgode na setu i da otkazuje sve projekte kako bi bio sa svojom porodicu. Hilarija Boldvin je nakon pucnjave navodno odmah napustila dom u Njujorku, a kasnije su i njihova deca viđena kako odlaze – verovatno kako bi se pridružila roditeljima na zasad nepoznatoj lokaciji.

GLUMAC NEUTEŠAN POSLE TRAGEDIJE: Alek Boldvin se povlači iz javnosti, otkazuje sve projekte (FOTO)

GLUMAC NEUTEŠAN POSLE TRAGEDIJE: Alek Boldvin se povlači iz javnosti, otkazuje sve projekte (FOTO)

Podsetimo, ispalivši metak iz rekvizita, Alek Boldvin je na filmskom setu u Novom Meksiku u četvrtak usmrtio Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu.

„Kancelarija šerifa potvrđuje da su dve osobe ustreljene na snimanju filma ‘Rust’. Direktorka fotografije Halina Hačins (42) i reditelj Džoel Souza (48) ustreljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alek Boldvin (63)“, stoji u saopštenje policije.

Holivudski stručnjaci smatraju kako je Boldvin počinio veliku pogrešku jer je ignorisao zlatno pravilo o sigurnosti rukovanja oružjem na setu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR