Glas Javnosti

HAOS U ITALIJI: Dečaka otela majka, sumnja se da hoće da pobegne iz zemlje

Svet
Autor: Glas javnosti

Mi smo došli u 14.30 časova, ali se ona nije pojavila. Kako sam čula, radnik centra je napustio organizovano viđenje u jednom trenutku, a kada se vratio, nije ih zatekao, ispričala je tetka.

Dečaka (5) otela je majka u Italiji u trenutku kada je dete bilo kod nje na organizovanom viđenju. Dete je prošle godine majci oduzeo Centar za socijalni rad i dečak je od 2023. godine živeo sa tetkom u Aosti.

Pmrea navodima, dečak je juče odveden na organizovano viđenje sa majkom, ali ona dete tetki nije vratila. Policija sumnja da je majka sa detetom već napustila područje Aoste i da će pokušati sa detetom da napusti državu.


"Juče je organizovano viđenje sa majkom u prisustvu nadležnog iz centra, tetke dečaka i snaje osumnjičene", rekao je izvor iz istrage.

Dete je, po dogovoru, odvedeno kod majke u 11.30 časova u centar Aoste gde majka živi. Trebalo je da dete sa majkom provede tri sata, a potom tetka da ga preuzme. Međutim, kada se vratila po dete ni njega ni majke nije bilo.

"Mi smo došli u 14.30 časova, ali se ona nije pojavila. Kako sam čula, radnik centra je napustio organizovano viđenje u jednom trenutku, a kada se vratio, nije ih zatekao", ispričala je tetka.

U toku je intenzivna potraga za dečakom i njegovom majkom, ali još nisu zvanično saopšteni njihovi identiteti, niti su objavljene fotografije.

Nije poznato zbog čega je dete bilo oduzeto majci i predato na staranje tetki.


Glas javnosti/ T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR