Glas Javnosti

Hampel: Albanci su uništili oko 200 manastira na Kosovu, prepustili smo narod okrutnoj sudbini! (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Nemački političar Armin-Paul Hampel govorio je o Kosovu i istakao da je sve do vrha vlade, kosovska vlast prepuna kriminalaca, sa predsednikom na čelu.

Hampel je rekao da su kosovski Albanci uništili oko 200 manastira na Kosovu, ali da nisu imali turističke ideje. 

Šef spoljnopolitičkog odbora Alternative za Nemačku AFN u Bundestagu govorio je o tome šta se 90-ih dešavalo na Kosovu u pogledu ilegalnih aktivnosti i istakao:

- Reč je ne samo o kršenju međunarodnog prava, mi smo svesno prekršili UN rezoluciju 1244, rezoluciju koja eksciplitno priznaje teritorijalni integritet Srbije. Vi ste učinili suprotno: suprostavili ste se UN i međunarodnom pravu. To je istna! 

Hampel je dalje istakao da je iz toga proizašla kriminalna država kojom vladaju kriminalci. 

- Trgovina drogom, trgovina ljudima, poslovi sa oružjem, ilegelano pranje novca u svakom smislu, o tome čitamo u  vestima svake međunarodne agencije.

 

Hampel je citirao Karlu Del Ponte i izneo strašne izveštaje iz njene knjige o zločinima na Kosovu.

 -Ona kaže da je postojala takozvana "Žuta kuća" u kojoj su zarobljenicima vađeni organi. Zarobljenici su zaključavani u barake sve dok im ne izvade organe. Kada zarobljenici čuju kakva ih sudbina čeka, molili bi njihove mučitelje da ih ubiju.

- Dopustili smo da se sve ovo dešava i rekli: Nemačke vojne snage će raditi sa drugim partnerima kako bi osigurali mir i stabilnost tamo. Nismo postigli mir, nismo postigli stabilnost. Prepustili smo narod okrutnoj sudbini, završio je on.

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR