Glas Javnosti

GUŠIO SINA I NAPRAVIO GA INVALIDOM: Suđenje ocu iz pakla (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Otac je proglašen krivim za ubistvo svog sina i to 18 godina nakon što ga je tinejdžer napao.

Alan Bird (48) je ostavio Luisa Tarnera sa trajnim oštećenjem mozga tako što je nekoliko minuta držao jastuk preko glave kada je dečak imao dve godine. Tužioci su rekli da je Luisova smrt u julu 2019. bila konačna posledica namernog napada. Dečak je poživeo 18 godina, ali je živeo faktički kao biljka.


Otac dečaka je odslužio osam godina nakon što je priznao tešku telesnu povredu ali sada mu preti kazna doživotnog zatvora. Tužilac je sada, nakon što je već odrastao dečak umro od infekcije sonde preko koje se hranio, odlučio da ponovo podigne optužnicu protiv oca u kojoj ga terete za ubistvo i preti mu kazna doživotnog zatvora.


Otac Alan Bird dolazi na suđenje

Nakon što je sina gušio jastukom, dečak je ostao nepokretan i morao je ceo život da se hrani preko sonde, a njegov govor, sluh i vid su bili trajno oštećeni.

Luis je pronađen mrtav u kući u kojoj je živeo sa usvojiteljima u Tingliju u Lidsu, u Engleskoj. Bolničari su ga našli prekrivenog modricama i "smrtno bledog" kada je pozvana hitna pomoć. Sada već 20-godišnji mladić proveo je od svoje druge godine života, kada ga je otac gušio do smrti, život u patnji.

Pravda će možda sada konačno biti zadovoljena.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR