Glas Javnosti

Grupno silovanje devojčice (12) zbog druge vere: Devojčica sve priznala roditeljima

Svet
Autor: Glas javnosti

Nakon napada, devojčica je sve rekla roditeljima, koji su pozvali policiju

Grupno silovanje 12-godišnje devojčice šokiralo je Francusku, dok nekoliko medija pišu da je ona napadnuta jer je Jevrejka.

Navodno antisemitski napad dogodio se u gradu Kurbvoa u Pariskom regionu.

Prema pisanju Le Figara i BFM TV, žrtva je hodala parkom u subotu kada su je napala trojica dečaka.

Navodi se da su optuženi, i sami još uvek tinejdžeri i imaju 12 i 13 godina, naterali devojčicu u praznu šupu. Prema policijskim izveštajima, tamo je vređana kao "prljava Jevrejka", a zatim brutalno silovana.

Nakon napada, devojčica je sve rekla roditeljima, koji su pozvali policiju. Dva dana kasnije, policajci su uhapsili osumnjičene počinioce. U utorak su adolescenti privedeni istražnom sudiji. Oni se nalaze u pritvorskom centru za maloletnike.


Pored teškog silovanja, seksualnog napada, ucene i pretnji smrću, u toku su istrage i za telesne povrede i uvrede. U javnom tužilaštvu u Nanteru kažu da je izvršenje poslednja dva dela "još više otežava verska pripadnost žrtve".

Dvojica maloletnika osumnjičena su za silovanje i ostale optužbe, dok je treći maloletnik osumnjičen da je pomagao i svedočio silovanju.

Prema nepotvrđenim izveštajima, jedan od navodnih silovatelja bio je u vezi sa devojčicom i nije mogao da podnese činjenicu da je ona od njega sakrila svoje jevrejske korene.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR