Glas Javnosti

Gradonačelnik Alabame IZVRŠIO SAMOUBISTVO nakon što su isplivale njegove fotografije u ženskoj odeći

Svet
Autor: Glas javnosti

Gradonaćelnik Smit stanice u Alabami preminuo je nakon što je navodno sebi oduzeo život, samo nekoliko dana nakon što je desničarski sajt objavio fotografije na kojima je obučen u žensku odeću i našminkan. F.L. "Buba" Kopelend, pastor u obližnjoj crkvi i član Republikanske partije, izvršio je samoubistvo u petak.


Koplend je tražio da se fotografije ne objavljuju, ali je sajt odbio njegov zahtev i nastavio sa pričom dva dana pre njegove smrti. "Ono što radim u privatnom životu nema nikakve veze sa onim što radim u svom svetom životu. Da li to ima veze sa tim što sam gradonačelnik, što ponekad nosim haljinu ili se ponekad šminkam? Da li to ima veze biti gradonačelnik ili pastor?" citirali su ga.



Konzervativnu publikaciju koja stoji iza ove priče napao je demokratski senator, rekavši da je "tužno i odvratno" način na koji se prema Koplendu odnosi. „Živimo u podlom, ogorčenom svetu gde samopravedni imaju tendenciju da bacaju najveće kamenje“, dodao je Dag Džons u izjavi.


„Bio je dobar čovek i odličan gradonačelnik koji je vodio mali grad Smit Stejšn kroz teška vremena razornog tornada pre nekoliko godina“, primetio je on. Obdukcija tela preminulog gradonačelnika trebalo bi da bude obavljena danas

Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR