Glas Javnosti

Gradnja u Dubaiju: Mercedes-Benz gradi stambeni toranj

Svet
Autor: Glas javnosti

Dubai će biti svedok saradnje između dva giganta – Binghatti Properties, istaknute kompanije za razvoj nekretnina, i Mercedes-Benza, oličenja luksuzne automobilske izuzetnosti.

Plod ove izvanredne saradnje manifestuje se u projektu pod nazivom Mercedes-Benz Places | Binghatti, inovativnoj rezidenciji koja harmonično spaja ikoničan dizajn sa vrhunskim inovacijama, postavljajući nove standarde u domenu luksuznog stanovanja.


Binghatti Properties, pod vođstvom izvršnog direktora Muhameda Bingatija, udružile su snage s priznatom luksuznom automobilskom kompanijom Mercedes-Benz kako bi stvorile prvu luksuznu rezidenciju ovog brenda na globalnom nivou. Smestivši se u samom srcu dinamičnog centra Dubaia, okružena atrakcijama poput Dubai Malla i pružajući nezaboravan pogled na Burj Khalifu, ova impresivna zgrada je predodređena da postane simbol raskoši i arhitektonskog majstorstva.


Svojih 341 metara visine i 65 spratova, Mercedes-Benz Places u Dubaiju ne predstavlja samo stambeni kompleks već pravo arhitektonsko remek-delo. Ova jedinstvena saradnja integriše stručnost Binghatti Properties u oblasti nekretnina s posvećenošću kultnom dizajnu Mercedes-Benz-a, rezultirajući strukturom koja redefiniše siluete grada. Strategijski položaj osigurava da stanovnici budu u samom epicentru dešavanja, uživajući u pulsu života centra Dubaia.

Muhamed Bingati je izrazio svoje duboko uzbuđenje zbog ove saradnje, ističući da projekat prevazilazi običan razvoj nekretnina. Prema njegovim rečima, Mercedes-Benz Places u Dubaiju će prioritet dati zajednici i mobilnosti, s ciljem postavljanja novih standarda za inteligentan način života. Očekuje se da će spoj arhitektonskog sjaja i usmerenosti ka kupcu kreirati životno iskustvo koje nadmašuje uobičajene standarde.


Dizajnerska filozofija kompanije Mercedes-Benz, poznata kao "Sensual Purity," igra ključnu ulogu u oblikovanju estetske privlačnosti ovog projekta. Fokusirajući se na kreiranje prostora bezvremenog i prelepog dizajna, arhitektura ima za cilj pružiti oazu spokoja i čistote. Inkorporacija tehnologija pametnih domova i inovativnih rešenja za mobilnost postavlja se s namerom da redefiniše udobnost u savremenim životnim prostorima.


Residencijalni toranj je koncipiran kao mesto gde kupci dolaze, opuštaju se i zaista se osećaju kao kod svoje kuće. Zvanično lansiranje ove saradnje zakazano je za 24. januar 2024. u Dubaiju, obećavajući otkrivanje dodatnih detalja o projektu i pružanje uvida u neuporedivi luksuz i inovacije koje su Mercedes-Benz Places i Binghatti spremni pružiti.

Glas javnosti/LL

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR