Glas Javnosti

Gola čisti kuće za pare: Za jedan dan zaradi prosečnu platu

Svet
Autor: Glas javnosti

Amerikanka Amber se bavi čišćenjem domova svojih klijenata, ali u toplesu. I dok njena poslovna ponuda ne odgovara svima neki pak uživaju u pogledu dok ona čisti

Amber je vlasnica kompanije za čišćenje, i dok je mnogi pitaju koja je svrha njenog posla, ona kaže da se ne razlikuje od normalne čistačice. Kako tvrdi, jednog dana zaradila je gotovo 900 evra za četiri sata čišćenja. Ona radi kao sobarica u toplesu i redovno deli novosti i objašnjava koji je smisao njenog posla na društvenim mrežama.

"Koja je poenta rada u toplesu? Ne razumem", pitanje je koje obično dobija na društvenim mrežama.

Nekim ljudima ne odgovara njena usluga

Kako je otkrila, njena ponuda ipak ne odgovara svakom klijentu.
- Dakle, jedan od klijenata zapravo mi je rekao da koštam isto kao obična domaćica. Za neke, da im sobarica u toplesu čisti kuću je novost, a pojedini samo žele da im se kuća očisti uz dobar pogled - kaže Amber te dodaje kako je to gotovo kao da odete u klub i ne dobijete nikakav ples već samo sedite tamo i gledate ih.


U komentarima koji se mogu videti ispod njenih snimaka, mogu se pročitati poruke podrške, osude, ali bilo je i onih koji bi rado koristio njene usluge.

"Uzmi svoj novac devojko", "Ako se ikad obogatim, nabaviću sebi jednu takvu", "Da, naplaćuje manje od kućnih pomoćnica u mom kraju", "Bravo! Puno sreće", "Skrivam se od svoje čistačice kad dođe jer se osećam loše gledajući je kako ne radi ništa. Ne mogu zamisliti da gledam nešto drugo", samo su neki od komnetara.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR