Glas Javnosti

GLUMICA SVIMA ODBRUSILA: Nisam model i to nikada neću biti

Svet
Autor: Glas javnosti

Glumica i pevačica Selena Gomez suočava se sa nizom negativnih komentara na račun svog izgleda.

Pevačica je otkrila kako ju je lek protiv lupusa, doveo do drastičnih promena na telu, ali i promena kada je težina u pitanju.

"Kad ga uzimam, obično mi se u telu zadrži velika količina vode, što je vrlo normalno. Kad prestanem s tim, onda mi kilogrami idu dole", podelila je sa fanovima u videu i poručila da se niko ne bi trebalo stiditi svog izgleda i onoga kroz šta prolazi.

"Samo želim da znate da ste lepi onakvi kakvi jeste. Sigurno da ima dana kada se i ne osećate najbolje, ali bitnije je ostati zdrav i brinuti se o sebi", rekla je Selena i dodala kako joj je lek protiv njene bolesti važan i veruje da joj pomaže.

Ipak, video je zaključila posebnom porukom za svoje obožavaoce, ali i one koji je baš i ne vole.

"Volim vas sve i hvala na podršci i razumevanju. Ako me ne razumete, samo idite s ovog profila, jer iskreno ne verujem u posramljivanje ljudi zbog njihovog tela ili bilo čega i ne podržavam to nikako", pojasnila je pevačica.

Seleni je 2014. godine dijagnostifikovana hronična autoimuna bolest, koja često dovodi do oticanja, umora i bolova u zglobovima, a svoju priču o borbi s lupusom iznela je u najnovijem dokumentarcu My Mind & Me.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR