Glas Javnosti

Glumcu ovo nije PRVI INCIDENT ali će mu obeležiti život! Boldvinova objava od PRE ČETIRI GODINE UKAZALA NA TRAGEDIJU (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Holivudski glumac Alek Boldvin na snimanju filma "Rust" ("Rđa") upucao je i ubio svoju koleginicu Halanu Hačins (42) i ranio kolegu Džoela Souzu, sa kojim je zajedno kreirao film na čijem se snimanju desila tragedija.

Ova vest je šokirala svet, a nesreća se dogodila kada je Boldvin (68) pucao iz pištolja koji je trebalo da bude napunjen "ćorcima".

Boldvin je u javnosti od ranije poznat po raznim skandalima, ali će ga ovaj, nažalost, verovatno obeležiti za ceo život.

Boldvinov odnos sa ćerkom bio je veoma interesantan javnosti pre četiri godine. Sve je isplivalo kada su se Alek i bivša supruga Kim borili za starateljstvo, pa je u sud kao dokaz stigao snimak gde glumac viče na dete i govori joj da je "bezobrazna svinja".

Bitka za starateljstvo nad ćerkom je bila burna, ali na kraju su Alek i Kim dobili presudu za zajedničko starateljstvo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Alek Boldvin otkrio je na "Tviteru" da je sanjao o tome da ubije advokata svoje bivše supruge, Kim Besindžer, prenosi "Sun".

Suludu ideju glumac je dobio neposredno posle razvoda sa Kim. Tu ipak nije kraj njegovim fantazijama. Glumaca je urednik sajta "TMZ" Harvija Levina takođe želeo da ubije. Pomenuti urednik odvažio se da prenese vest da Bodvin svoju jedanaestogodišnju ćerku Ajrlend naziva svinjom.

To je holivudsku zvezdu razbesnelo do te mere da je poželeo da ga probode nožem.

"Hteo sam da ga izbodem nožem, da ga gledam u oči dok umire. Ali znate, morate da pustite da vas to prođe", rekao je Boldvin.

 

Osim problema u porodici, Alek je više puta imao i probleme sa policijom.

Poznati holivudski glumac bio je prinuđen da se nagodi zbog krivičnog prekršaja zbog kojeg mu je pretio i zatvor.

Naime, Boldvin je prihvatio da prisustvuje predavanju o obuzdavanju besa, kako bi rešio slučaj krivičnog prekršaja nastao usled rasprave oko parking mesta.

Boldvin je optužen za nasilje, nakon što je 2. novembra 2018. godine ispred svoje kuće u Njujorku, tokom svađe udario u lice drugog vozača.

Boldvin je tvrdio da član njegove porodice ima pravo na parking mesto ispred kuće na koje se parkirao drugi vozač. Njih dvojica su počela da se svađaju i guraju, a onda je Boldvin udario 49-godišnjeg vozača koji je prevezen u bolnicu zbog bolova u vilici.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

AP prenosi da se Boldvin izjasnio kao kriv, a da će njegov slučaj biti zatvoren nakon što uspešno završi jednodnevno predavanje o suzbijanju besa.

 
Tužilaštvo je ponudilo taj kompromis nakon što je pregledalo snimke sa nadzornih kamera, izveštaje lekara i obavilo razgovor sa žrtvom i svedocima, rekao je jedan zvaničnik tužilaštva i dodao da 60-godišnji Boldvin nema kriminalni dosije.

 

Međutim, to nije jedini slučaj gde Alek ima veze sa policijom. Samo 4 godine pre došlo je do sukoba sa policijom jer su ga uhvatili da vozi bicikl u pogrešnom smeru na ulicama Njujorka. Tada se pričalo da je uhapšen ali se on oglasio na društvenim mrežama i ispričao svoju stranu priče.

- Policajac me je uhapsio i stavio mi lisice na ruke zbog toga što sam išao u pogrešnom smeru. U međuvremenu, fotograf ispred moje kuće ponovo je prestravio moju ćerku i gotovo je udario kamerom. Policija ništa nije uradila. Njujork je karneval gluposti i sad želi da kažnjavamo ponašanje koje je nekad bilo benigno, a sve da bi se ostvario prihod. Tražio sam od policajaca da mi napišu kaznu. Ako vam kažu da sam tražio povlašćen tretman, onda lažu. Mislim da je smešno staviti lisice na ruke nekome ko je vozio bicikl u pogrešnom smeru. Policajac je slagao da sam se ponašao nedolično. To je samo kazna za vožnju bicikla, mogu to da podnesem - napisao je tada glumac.

Koliko će mu biti teško posle ove tragedije koja se desila na snimanju filma može samo da se nasluti. Jedna njegova objava pre nekoliko godina otkriva da se i sam pitao kako je čoveku, kome se desi da slučajno da ubije drugog čoveka.

Pitam se kakav je osećaj pogrešno ubiti nekoga ..., objavio je Boldvin na Tviteru uz snimak policijske akcije u kojoj je ubijena žena.

 
 
 

Međutim, policija u saopštenju navodi da je prerano reći o kakvom se događaju radilo i nisu upotrebili termin nesreća, ostavljajući to istražiteljima.

Prema navodima istražitelja nemili događaj zbio se prilikom snimanja scene koja je uključivala korišćenje rekvizita vatrenog oružja, kada je i došlo do ispaljivanja.

Inače, Boldvin je u ovom filmu bio koproducent, a glumio je odmetnika čiji je unuk, koji ima 13 godina, osuđen za ubistvo koje je slučajno počinio.

Boldvin, čije je puno ime Aleksander Ri Boldvin III, rođen je u Njujorku 1958. godine.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR