Glas Javnosti

GEJTS OPET O KORONI: Znam kako sprečiti pandemiju u budućnosti (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Osnivač Majkrosofta i jedan od najbogatijih ljudi na svetu Bil Gejts poznat i po svojim prognozama o koronavirusu objavio je da je napisao knjigu "Kako sprečiti naredne pandemije", koja će svetlost dana ugledati do maja ove godine.

Knjiga opisuje "konkretne korake koje možemo preduzeti da bi zaustavili buduće pandemije i da u tom procesu, obezbedimo bolju zdravstvenu zaštitu za sve širom sveta".

Gejts je takođe obećao da će čitaoce obavestiti i o svojim "redovnim razgovorima sa stručnjacima iz oblasti javnog zdravlja kao što su Entoni Fauči i Tedros Adhan Gebrejesus", i da će objasniti svoje viđenje "vakcina koje mogu da zaustave plimu".

U snimku koji je snimljen kao najava knjige poručio je da veruje da pandemija koronavirusa može biti poslednja pandemija, koliko god to izgledalo nemoguće obzirom na trenutne okolnosti.


Napomenuo je da iz pandemije treba da izvučemo pouku i potrudimo se da eliminišemo sve što može da prouzrokuje pojavu nekog novog virusa.

Dodao je i da pandemiju prati od njenog početka i da je radeći sa stručnjacima mnogo naučio o ovoj pandemiji, i da su u knjizi navedena i njihova iskustva, prenosi ET.

BONUS VIDEO: Crnogorska novinarka rešava enigmu gde je Brano Mićunović

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR