Glas Javnosti

GEJ ORGIJE U BRISELU: Orbanov saradnik bio na ŽURCI SA 25 GOLIH MUŠKARACA, kada je upala policija! Povredio se u bežanju kroz prozor!?(FOTO)

Svet
Autor: Glas Javnosti

Kakav skandal neviđenih razmera! Političar vladajuće mađarske stranke Fides Jožef Šajer priznao je danas da je prošlog petka bio prisutan na jednoj kućnoj zabavi u Briselu. da nije upala policija zbog kršenja korona mera slučaj bi ostao tajan.

Popularni informativni sajtovi i portali u Mađarskoj su doslovno preneli Šajerovo priznanje u kojem tvrdi i da je sarađivao s policijom, preneo je Rojters.

Naime, u podrumu LGBT bara, koji je zatvoren zbog lokdauna, u petak se održala zabava na kojoj je učestvovalo 25 muškaraca. Po dolasku policijskih zvaničnika, svi su učesnici zabave bili nagi, a na lokaciji je pronađena i pozamašna količina ilegalnih opijata.

Novinarima je najviše za oko zapela informacija da je među zvanicima bio i jedan poslanik Evropskog parlamenta. On je pokušao da pobegne policiji i to kroz prozor, a tom prilikom se i povredio.

Nakon što su ga zvaničnici presreli i priveli zbog kršenja nekoliko protivpandemijskih mera, odlučio je da se pozove na svoj poslanički imunitet.

Prema poslednjim informacijama belgijskih medija, svim će se učesnicima ilegalne zabave uručiti kazna zbog kršenja lokdauna, a neki će se teretiti i za posedovanje droge.

(Glas Javnosti/Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR