Glas Javnosti

FLEKE, DUŠECI, MRTVAČKE GLAVE I POCEPANE ZAVESE: Ovako izgledaju odaje u kojima je ORGIJAO ORBANOV DESNIČAR! (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Mađarski desničar Jožef Zajer, inače član partije mađarskog premijera Viktora Orbana, kojeg je policija nedavno uhvatila na gej orgijama, napustio je vladajuću stranku svog premijera, a brojni mediji su objavili fotografije koje pokazuju odaje u kojima je on orgijao.

Policija je pre nekoliko dana upala na seks-žurku na prvom spratu zgrade, iznad gej bara “Le Detour”, a žurka je trajala u vreme policijskog časa, koji je od 22 uveče do 6 sati ujutru na snazi u glavnom gradu Belgije.

Inače soba u kojoj je Mencli organizovao svoju seks-zabavu imala je dekoracije na temu “Noći veštica” s crnim paukovim mrežama, lobanjama i ružičastim srcima.

Uz kauče, po podu su bili razbacani dušeci, a sve je objavio časopis Blikk.

Prema svedočenju očevidaca, kada je policija upala, više učesnika je bilo bez odeće, konzumirali su alkohol i drogu, a bilo je i grupnog seksa, na zabavi na kojoj su većinom bili muškarci, piše pak list “Derniere Heure”.

Zajer (59) je pokušao da pobegne kroz prozor stana preko terase s prvog sprata, ali na kraju su ga ipak uhvatili jer ga je prolaznik video. On sa sobom nije imao lična dokumenta, ali su mu našli drogu u tabletama u rancu.

GEJ ORGIJE U BRISELU: Orbanov saradnik bio na ŽURCI SA 25 GOLIH MUŠKARACA, kada je upala policija! Povredio se u bežanju kroz prozor!?(FOTO)

Policija kaže da su ga otpratili do njegovog stana gde im je pokazao mađarski diplomatski pasoš i pozvao se na imunitet.

Svi učesnici kažnjeni su novčanom kaznom od 250 evra zbog kršenja epidemioloških mera.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR