Glas Javnosti

ENGLESKA U BEZUSPEŠNOJ POTRAZI: Devojčica (8) otišla u Mek sa komšinicom gde im se gubi SVAKI TRAG

Svet
Autor: Glas javnosti

Policija u gradu Beminster vec 19 sati pokušava da uđe u trag osmogodišnjoj devojčici koja je nestala nakon odlaska u mek Donalds sa komšinicom iz zgrade i nepoznatim muškarcem.

Tiola (8), poznata kao Tili, juče je oko 15 sati od kuće otišla sa komšinicom i otad se nije vratila. Devojčica je Bedminster u Bristolu napustila sa Anmari Loton i muškarcem poznatim samo kao Adam.

Kako prenose mediji, majka je očekivala da će se vratiti za sat vremena posle posete Mek Donaldsu koji se nalazi u blizini. Međutim, kako se posle četiri sata nije vratila kući, mama je prijavila njen nestanak oko 19 sati. Policija kaže da se ni Tiola ni Anmari nisu vratile od tad, zbog čega njen nestanak tretiraju kao kidnapovanje.

U trenutnu nestanka devojčica je na sebi imala belo-crno helanke sa tačkicama i crnu jaknu. Ima plavu kosu. Policija je dala opise i porodične prijateljice kao i nepoznatog muškarca koji je otišao sa njima i apelovala na sve koji ih vide da im to odmah prijave.

- Nemamo dokaza da je devojčica povređena, ali je trenutno odsutna od kuće više od 19 sati bez dozvole majke - saopštila je policija.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR