Glas Javnosti

ELON MASK ZABRINUT ZA SVOJ ŽIVOT: Ako umrem pod nerazjašnjenim okolnostima bilo je dobro poznavati vas!

Svet
Autor: Glas javnosti

Milijarder Elon Mask izrazio je zabrinutost za svoj život i napravio pravu pometnju svojom izjavom na društvenim mrežama

Elon Mask ne prestaje da iznenađuje javnost sa svojim potezima kako poslovnim, ali i izjavama u poslednje vreme.

Izvršni direktor Tesle, a uskoro i novi vlasnik Twittera, poznat po tome što izaziva oluju svojim tvitovima, izazvao je danas još jednu nakon tvita u kojem govori o svojoj smrti "pod misterioznim okolnostima".

 

"Ako umrem pod misterioznim okolnostima, bilo je dobro poznavati vas", tvitovao je Elon Mask, nešto više od nedelju dana nakon što je najavio kupovinu Twittera.

Mask je podelio i objavu na ruskom u kojoj piše da je Mask "uključen u snabdevanje fašističkih snaga u Ukrajini vojnom opremom."




"I za ovo, Elone, bićeš smatran odgovornim kao odrasla osoba – bez obzira na to koliko glumio budalu", dodaje se u objavi.

Tvitovi su izazvali pravu buru sa komentarimqa, a mnogi se pitaju da li se milijarder zaista suočava sa pretnjama Rusije zbog toga što je pomogao Ukrajini usred rata.

Naime, u februaru, Starlink satelitski internet Maskove kompanije SpaceX aktiviran je u Ukrajini.

Mask je poslednjih nekoliko meseci intenzivno u centru pažnje medija, od aktivacije Starlinka u Ukrajini, do njegovog izazova Putina na duel sve do kritikovanja Twittera, a onda i kupovine istog, zbog čega su komentari na njegovom tvitu o "misterioznoj smrti" podeljeni. Neki su protiv njega, a mnogi ga podržavaju i pokazuju solidarnost.
Izvor: Telegraf





BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR