Glas Javnosti

DUBAI: Evo kako se prevoze skupoceni automobili (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Video snimak koji je objavljen na Instagramu pokazuje kako se prevoze skupoceni automobili na sigurno i suvo.

Poplave u Dubaiju su aktuelne danima već. U Dubaiju su zatvorene škole, otkazani sportski događaji, a gradski tržni centri pretrpeli su ozbiljnu štetu, kao i pojedini putevi.

Nestvarna scena je zabeležena na jednom Instagram profilu, a video snimak pokazuje kako se prevoze skupoceni automobili na sigurno i suvo. Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) i dalje se suočavaju sa poplavama, a ekipe hitnih službi danas raščišćavaju puteve, dok se procenjuje šteta koju je izazvala najveća količina padavina koja je pogodila tu zemlju za 75 godina od kada se vodi evidencija. 

Međunarodni aerodrom u Dubaiju danima ima probleme u radu zbog posledica nevremena u utorak, a i drumski saobraćaj još nije normalizovan, preneo je Rojters.

Emirates je otkazao skoro 400 letova i odložio mnoge druge zbog oluje koja je pogodila pustinjski grad Dubai u utorak, navodi se u saopštenju koje je objavio predesednik ove avio-kompanije Tim Klark.

Državna novinska agencija WAM nazvala je kišu "istorijskim vremenskim događajem" koji je nadmašio "sve dokumentovano od početka prikupljanja podataka 1949. godine".

Kiša je počela da pada u toku noći sa ponedeljka na utorak, a ljudi su ostavljali svoje automobile na poplavljenim ulicama.

Mediji prenose da je za samo 24 sata palo kiše koliko u tim krajevima inače padne za dve godine.

Glas javnosti R01S 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR