Glas Javnosti

ĐAVOLJA NASTAVNICA: Pravila spisak za odstrel, sa opisima mučenja kolega i učenika (FOTO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Angelina Karskulijo Tores (25), važila je za prijatnu nastavnicu iz lokalne osnovne škole u Čikagu. Ali, onda je svet saznao za njenu mračnu tajnu - Tores je vodila "spisak za odstrel" na kojem su bila upisana imena učenika i kolega koje su je nervirale.

Naime „spisak“ ima nekoliko strana, a u njemu se nalaze imena onih koje bi nastavnica želela da ubije rangirana prema stepenu netrpeljivosti, piše Miror.

Lista je takođe navodno sadržavala uznemirujuće i nasilne opise mučenja.


Ova bizarna tajna je otkrivena nakon što je nastavnica rekla učenici Porši Džons da ne treba da strahuje za svoj život jer se nalazi na dnu njene liste.

„Rekla je da je htela da nas zadavi, i da se ubije“, rekla je učenica.

Učenica je ovo prijavila direktoru i psihologu i Tores je odmah pozvana u kancelariju direktora. Priznala je da „spisak postoji“, ali je odbila da ga da na uvid.

Škola ju je prijavila policiji četiri sata kasnije.

Policajci su rekli da je nakon užasnog otkrića učiteljici savetovano da napusti školu i da se ne vraća, barem do kraja istrage.

Nakon hapšenja nastavnica je iznela bizarnu odbranu i rekla kako je njeno agresivno ponašanje izazvano traumama iz srednje škole.

„Takođe, imam problema sa svojim mentalnim zdravljem i nervira me kada me deca ne slušaju“, rekla je Tores u svoju odbranu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR